Actorul din România care petrece sărbătorile alături de actuala și de fosta soție. Mărturisirea total surprinzătoare

Actorul din România care petrece sărbătorile alături de actuala și de fosta soție. Mărturisirea total surprinzătoare
Artistul a vorbit deschis despre subiect

Un actor din România își va petrece sărbătorile de iarnă și cu actuala soție, dar și cu fosta. Cum a ajuns să se întâmple asta? Ei bine, actorul nu mai are nepoții alături, pentru că vor pleca la bunicii din provincie. Așadar, el și soția lui rămân singuri acasă de sărbători și așteaptă musafiri speciali. Este vorba despre Florin Zamfirescu, celebrul actor care a jucat și în telenovele românești. Artistul a vorbit despre perioada sărbătorilor și despre cum o va petrece anul acesta.

Actorul celebru care are o relație specială cu fosta lui soție

Florin Zamfirescu și soția lui, Daciana, așteaptă sărbătorile liniștiți, însă nu vor face nimic special. Mai mult, este primul an în care nu vor face brad, iar asta pentru că actorul are 74 de ani și nu mai este importantă această tradiție.

„Anul acesta este primul în care nu mai fac brad. Cred că la vârsta mea nu mai este așa de important. La nepoți le-au făcut părinții acasă. 

Eu nu mai am plăcerea asta. Înainte făceam brad pentru că îi plăcea Dacianei, dar uite că acum nu mi-a mai spus. Avem în beci unul din plastic, de data asta nu l-am scos. 

Pentru mine, Crăciunul e cu referire la divinitate, iar formele prin care ne ținem această sfântă sărbătoare sunt altele decât astea exterioare.

A devenit o sărbătoare așa ca să ne îmbuibăm, să ajungem la urgențe..nu am înțeles asta niciodată”, a spus Florin Zamfirescu pentru click.ro.

Vor face sărbătorile împreună

El va petrece Crăciunul și Revelionul la casa lui din Mogoșoaia. Daciana Toma va prepara bucate tradiționale și își va întâmpina invitații, printre care și cea de-a doua soție a actorului, Valeria Sitaru, cu care Florin Zamfirescu a fost căsătorit timp de 12 ani și alături de care are o fiică pe nume Ștefana, din partea căreia cei doi au doi nepoți.

„De sărbători, nepoții nu vin la mine pentru că de data aceasta merg la buncii din provincie. Să știți că pot să spun că vremurile si vârstele nu mai sunt pentru un Crăciun distractiv.

E de mulțumire că l-am apucat. Daciana se va ocupa ca de fiecare dată de pregătirea bunătăților. Eu sunt un răsfățat pentru că ea e un specialist în bucatarie.

Nu face lucruri cantitative, ci calitative. Face mâncăruri bune și elegante. O să avem niște musafiri importanți, iar musafira noastră principală va fi fosta nevastă, mama Ștefanei, pentru că suntem într-o relație minunată, și cu actualul ei soț.

Noi bătrânii am decis să facem împreună. Din păcate, cea din umărul meu (n.r.Cătălina Mustață, cea de-a treia sotie) nu vorbește cu mine”, a mai spus Zamfirescu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI