Cătălina Mustață face bani la greu și în pandemie. Ce sursă de venit a găsit vedeta (exclusiv

Cătălina Mustață face bani la greu și în pandemie. Ce sursă de venit a găsit vedeta (exclusiv
Ce a făcut Cătălina Mustață pentru a câștiga bani în pandemie

Cătălina Mustață și-a rotunjit veniturile în pandemie! Mulți actori s-au decis să meargă către diferite domenii profesionale în momentul în care și-au dat seama că lumea teatrului o să aibă de suferit, așa că vedeta și-a găsit o sursă de venit inedită.

Cum a făcut Cătălina Mustață bani în pandemie. Dezvăluiri uluitoare

Cătălina Mustață a plecat din România pentru a locui în Texas alături de soțul ei, Mihai Avram. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în 2016, luând prin surprindere pe toată lumea. Aceasta se afla la mii de kilometri distanță de București, dar a continuat să lucreze pentru diferite proiecte.

Vedeta a apărut la Gala Premiilor UCIN, iar fanii săi s-au bucurat enorm să o vadă printre vedetele care s-au afișat la Operă. Aceasta a dezvăluit că o să renunțe la viața din Texas, mai ales pentru că partenerul ei o să vină în România.

„În ultima vreme am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soțul meu, dar va veni și el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar.”, a spus ea, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cătălina Mustață: ‘Am trăit mai mult din reclame’

De asemenea, Cătălina Mustață a dezvăluit că a reușit să se întrețină în pandemie prin diferite spoturi publicitare realizate în București, chiar dacă se afla peste Ocean. Actrița a recunoscut că și-a cumpărat un microfon profesional pentru a reuși să își rotunjească veniturile prin aceste proiecte.

De-a lungul anilor, vedeta a fost căutată pentru diverse reclame la numeroase produse, câștigând mii de euro prin prisma vocii sale. Multe companii au ajuns la ea și în pandemie, astfel că aceasta a putut să uite pentru o clipă de dorul de scenă și să se concentreze pe alte proiecte.

„Am trăit mai mult din reclame, în pandemie, cu vocea, ca să zic așa, da. Eu am un microfon profesional cu mine, cu care pot face înregistrări, așa că nu a mai fost nevoie să mă cheme la studio. Dar nu se câștigă grozav în pandemie.”, a mai zis ea.

Cum se înțelege Cătălina Mustață cu soțul ei, de fapt

Cătălina Mustață a avut un mariaj cu Florin Zamfirescu, dar relația lor nu a avut succes. Aceasta s-a recăsătorit, în mare secret, cu profesorul ei de fizică. Aceasta s-a îndrăgostit de bărbat în momentul în care l-a văzut la întâlnirea de 20 de ani de la absolvirea Colegiului Unirea.

Actrița și-a găsit liniștea în brațele lui Mihai Avram, așa că trăiește clipe minunate de când s-a hotărât să meargă în fața altarului alături de alesul său.

„Cu dragostea stau excelent!”, a mai povestit aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI