Actorul din Las Fierbinți care a slăbit 26 kg: ”Când m-am văzut în poze, m-am speriat”

Actorul din Las Fierbinți care a slăbit 26 kg: ”Când m-am văzut în poze, m-am speriat”
Actorul din Las Fierbinti care a slabit 26 de kilograme

Ambiția l-a determinat să dea jos 26 de kilograme, iar acum când privește fotografiile de acum un an nu se mai recunoaște. Cine este actorul din serialul Las Fierbinți care a trecut printr-o transformare radicală.

Cătălin Neamțu din Las Fierbinți a slăbit 26 de kilograme

Cătălin Neamțu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România, fiind cunoscut publicului român datorită aparițiilor sale la Ferma Vedetelor și serialul autohton Las Fierbinți.

Mare la sfat și acum mic la stat, simpaticul actor a trecut printr-o reală transformare atunci când a decis să slăbească, reușind performanța uluitoare de a da jos 26 de kilograme în mai puțin de un an și jumătate.

Cătălin Neamțu a mărturisit că aceasta nu este prima dată când jonglează cu kilogramele în plus. Acum ceva timp, actorul a reușit să scape de 35 de kilograme după ce a consultat un medic nutriționist, care l-a ghidat în tainele slăbitului sănătos.

„M-am apucat în urmă cu un an şi 3 luni, am topit 26 de kilograme. În august 2020, eram la Ferma din Cocani, în culise şi mi-a făcut un coleg nişte poze. M-am speriat, am zis că nu e adevărat şi că trebuie să slăbesc. Dar să ştiţi că eu am mai slăbit în trecut cu nutriţionist, 35 de kilograme. Eram dat prin Buftea exemplu, însă am pus kilogramele la loc.

Ce presupune intermitent fasting, dieta cu care a slăbit actorul Cătălin Neamțu

Actorul adoptă un stil de viață sănătos și pe lângă postul intermitent pe care-l ține, Cătălin Neamțu face sport în fiecare zi ca „să nu pună presiune pe articulaţii”, după cum spune chiar el.

Dieta intermitent fasting presupune ca o persoană să mănânce numărul de calorii necesare unei întregi zile într-un anumit interval de timp care durează 4 sau 6 ore, în timp ce în restul de 20, respectiv 18 ore ține post.

Acum m-am apucat din nou şi am plecat de la 106 la 80 de kilograme. Şi m-am apucat şi de sport, pentru că e bine să te apuci până nu slăbeşti, ca să nu pui presiune pe articulaţii. Am ţinut cura aia, intermitent fasting, în care mâncam doar 4 ore pe zi, cu pauze mari de până la 20 de ore în care nu mâncam nimic, beam multă apă, 5-6 litri pe zi, mâncam grătar cu legume.

Familia m-a susţinut, m-au lăsat să-mi văd de treabă. De când m-am apucat şi de sport, fiul meu Petru Nichita (9 ani) este impresionat de ceea ce fac. Sunt tată de două fete şi un băiat, Smaranda Ioana (13 ani) este fiica cea mare şi Zoe, care face 3 ani în martie.”, a declarat actorul din Las Fierbinți, exclusiv pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI