20 oct. 2022 | 19:27

Actorul celebru care a fost aproape să moară din cauza drogurilor. Dezvăluiri cutremurătoare

Monden
Actorul celebru care a fost aproape să moară din cauza drogurilor. Dezvăluiri cutremurătoare
Actorul celebru care a fost aproape sa moara din cauza drogurilor. Dezvaluiri cutremuratoare

A devenit unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori ai secolului, după ce a cunoscut faima internațională jucând rolul de protagonist în unul dintre cele mai populare sitcomuri ale anilor 90. Însă, în spatele faimei se ascunde o dramă imensă. Cine este actorul care a fost la un pas să moară din cauza consumului de droguri.

Cum a fost Matthew Perry la un pas de a muri din cauza drogurilor

Din 1994 și până în 2004, peripețiile a șase prieteni au bucurat sufletele a zeci de milioane de cinefili, din toate colțurile lumii.

Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler și Joey au făcut istorie cu cel mai cunoscut serial de televiziune din lume, Friends, fenomen care și astăzi adună sute de mii de oameni în fața televizoarelor, urmărind sitcomul pe diverse platforme de streaming.

Puțini sunt cei care știu, însă, detaliile sumbre din viața actorului Matthew Perry. Artistul care i-a dat viață personajului sarcastic Chandler Bing a depășit una dintre cele mai dificile perioade ale existenței sale.

La 53 de ani, Matthew Perry este pregătit să împărtășească povestea vieții sale. Starul din Friends a scris o carte autobiografică, numită „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, volum ce va fi disponibil la 1 noiembrie, în care dezvăluite cele mai dificile detalii ale existenței sale.

„Am vrut să vă împărtășesc când am fost sigur că nu voi mai pica, din nou, în latura întunecată a lucrurilor.

A trebuit să aștept până când am fost destul de treaz și departe de boala activă a alcoolismului și a dependenței de droguri, pentru a scrie totul.

Și principalul motiv a fost că eram destul de sigur că experiența mea va ajuta oamenii.”, a declarat Matthew Perry, în exclusivitate pentru revista People.

Actorul din Friends a suferit 14 operații la stomac și avea doar 2% șanse de supraviețuire

Vedeta din Friends a fost la un pas de moarte din cauza dependenței de substanțe narcotice. Matthew Perry a dezvăluit că a petrecut, în mare taină, mai multe săptămâni în comă, din cauza consumului de droguri.

Într-un interviu acordat revistei People, actorul din serialul Friends a mărturisit că a suferit 14 operații la stomac, iar acum patru ani de zile a avut colonul perforat. În aceste condiții, medicii îi dăduseră un diagnostic crunt și doar 2% șanse de supraviețuire lui Matthew Perry.

„Medicii au spus familiei mele că am șanse de 2% să trăiesc. Mi s-a pus un lucru numit o mașină ECMO, care respiră practic în locul plămânilor tăi. Nimeni nu supraviețuiește unui astfel de lucru.

A trebuit să aștept până când am fost destul de treaz – și departe de boala activă a alcoolismului și a dependenței – pentru a scrie totul. Și lucrul cel mai important a fost că eram destul de sigur că va ajuta oamenii”, a explicat actorul, potrivit sursei citate.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Vremea surprinde la final de octombrie. Schimbarea va fi totală
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
România a luat fața Ungariei. Este o răsturnare de situație. Datele nu mint
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
VEȘTI EXCELENTE! Românii primesc 2270 lei ÎN PLUS la pensie!
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro