Actorii din ‘Suits’ rup tăcerea despre Meghan Markle. Cum este ea, de fapt, ca om

Actorii din ‘Suits’ rup tăcerea despre Meghan Markle. Cum este ea, de fapt, ca om
Actorii din ”Suits”, despre cum este Meghan Markle ca om

Reacțiile nu contenesc să apară după interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry lui Oprah Winfrey. Actorii serialului ”Suits”, colegi pentru o vreme cu Ducesa de Sussex, au ieșit și ei la declarații.

Actorii din ”Suits” au reacționat după cel mai așteptat interviu oferit de Meghan și prințul Harry

Printre puținii care au sărit în apărarea lui Meghan s-a numărat producătorul serialului, Aaron Korsh, care a avut cuvinte de laudă la adresa ei, într-o postare pe Twitter.

„Meghan Markle nu este un monstru. Este o femeie puternică, cu o inimă bună, care încearcă să îşi croiască drumul într-o situaţie de neimaginat”, a notat acesta în mediul virtual.

Fostul ei partener de film, Patrick Adams, a fost în asentimentul producătorului Korsh. Actorul a condamnat familia regală pentru amplificarea agresiunilor asupra fostei sale colege și a susținut că Harry și Meghan au fost, în realitate, forțați să plece din Marea Britanie, pentru a-și proteja sănătatea.

„Mă îmbolnăvisem când citeam la nesfârşit postări rasiste care ajungeau în toate tipurile de mass-media din Marea Britanie şi din lume. Ştiam că Meghan era mai puternică, decât au realizat unii. Ştiam că oamenii vor regreta că au subestimat-o.

Este obscen că familia regală promovează acuzaţiile de intimidare împotriva unei femei care în esenţă a fost forţată să plece din Marea Britanie pentru a-şi proteja sănătatea mintală şi propria familie”, a declarat Patrick.

Dezvăluirile făcute de cuplul regal

Meghan Markle a susținut că s-a gândit serios să se sinucidă din cauza presiunii presei și că familia regală britanică nu i-ar fi permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul acordat lui Oprah Winfrey și difuzat de CBS, soția lui Harry spune că a fost victima unei campanii de denigrare, iar Casa Regală nu a protejat-o.

Harry s-a referit la plecarea lor din Marea Britanie ca la o evadare dintr-un sistem ce îi ține prizonieri pe tatăl și pe fratele său. Una dintre cele mai dure dezvăluiri făcute de cei doi este faptul că unul dintre membrii familiei ar fi fost îngrijorat de culoarea pielii fiului lor, Archie. Ducesa de Sussex a spus că regulile au fost schimbate special, pentru ca acesta să nu primească titlul de prinț. Cuplul așteaptă acum un al doilea copil, care va fi fată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI