Actorii cu greutate de la Hollywood care s-au certat pentru inima Prințesei Diana. Surpriză: cine o iubea în secret

Actorii cu greutate de la Hollywood care s-au certat pentru inima Prințesei Diana. Surpriză: cine o iubea în secret
Actorii cu greutate de la Hollywood care s-au certat pentru inima Printesei Diana

Prințesa Diana a avut un efect destul de mare asupra bărbaților, potrivit bunul ei prieten Elton John. Pentru inima lui Lady Di s-au certat doi mari actori de la Hollywood, pe care i-ai văzut în foarte multe filme celebre. Ce personalități din industria cinematografică o iubeau în secret pe „Prințesa inimilor”?

Ce actori de la Hollywood s-au bătut pentru Prințesa Diana

În memoriile sale, muzicianul Elton John și-a amintit de o petrecere pe care a ținut-o cândva, în care actori celebri de la Hollywood au fost pe punctul de a se bate pentru Prințesa Diana.

Legendarul cântăreț scrie că cina de la Londra a avut loc pentru fostul președinte al studiourilor Walt Disney, Jeffrey Katzenberg, în timp ce John lucra pentru coloana sonoră a filmului Regele Leu, din 1994.

Elton John rupe tăcerea

Elton John a fost foarte bun prieten cu Lady Di. Celebrul artist a dezvăluit că Richard Gere şi Sylvester Stallone au râvnit la inima Prințesei Diana.

„Imediat, Richard Gere și Diana păreau foarte apropiați”, scrie John, explicând că, la acel moment, Diana era separată de prințul Charles, iar Gere își încheiase relația cu Cindy Crawford.

„În timp ce noi vorbeam, am putut observa o atmosferă ciudată în cameră. Judecând după înfăţişarea pe care o avea, noua prietenie care înflorise între Diana şi Richard Gere nu era deloc pe gustul lui Sylvester Stallone. Cred că venise la petrecere cu intenţia clară de a fi cu Diana, doar că planurile sale fuseseră ruinate”, povesteşte Elton.

Richard Gere şi Sylvester Stallone au iubit-o pe Lady Di

Când a venit momentul să stea la masă, John își amintește că grupul a observat că atât Gere, cât și Stallone lipseau. David Furnish, actualul soț al lui Elton John, a mărturisit că cei doi bărbaţi s-au luat la bătaie afară. Deși Furnish a reușit să calmeze spiritele, John remarcă faptul că tensiunea dintre cei trei a fost vizibilă în restul serii.

„După cină, Diana şi Richard Gere şi-au reluat poziţia în faţa focului, iar Sylvester a plecat furios acasă”, scrie John, adăugând că actorul a strigat că „nu ar fi venit niciodată” dacă ar fi știut „Prințul fermecător avea să fie aici”.

Dezvăluiri incredibile despre mama ducilor William și Harry

Autobiografia lui John oferă alte dezvăluiri despre prietena sa apropiată, inclusiv detalii despre cearta lor scurtă, precum și împăcarea după moartea prietenului lor comun Gianni Versace.

Celebrul artist britanic regretă pierderea bunei sale prietene

John a vorbit și despre unele dintre momentele dificile din prietenia lor din trecut. În timpul unui interviu la emisiunea britanică Lorraine din 2018, John a vorbit despre mama ducilor William și Harry, numind-o „mare prietenă”.

„A fost foarte iubită”, a spus el.

„A fost o figură controversată în anumite privințe, dar nu pentru mine. Am iubit-o pentru că a făcut atât de mult pentru SIDA și mi-a fost o prietenă grozavă. Am avut o cădere, dar ne-am împăcat în cele din urmă. A fost o vară extraordinară. Gianni Versace a fost ucis [la 15 iulie 1997], iar apoi Diana m-a sunat și ne-am împăcat. Și șase săptămâni mai târziu, sunt în aceeași casă și ea este moartă. A fost extraordinar și pur și simplu nu-mi venea să cred ce se întâmplă”, a adăugat cântărețul britanic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI