Ce truc a folosit Prințesa Diana pentru a îl atrage pe Charles înapoi la ea, după ce a aflat de amanta Camilla Parker

Ce truc a folosit Prințesa Diana pentru a îl atrage pe Charles înapoi la ea, după ce a aflat de amanta Camilla Parker
Ce a făcut Prințesa Diana pentru Prințul Charles. Își dorea să salveze mariajul

Au trecut mulți ani de când Prințesa Diana și Prințul Charles au decis să divorțeze, după o relație extrem de discutată. Fiul Reginei Elisabeta a ajuns, în cele din urmă, alături de femeia de care era îndrăgostit, Camilla Bowles, dar fosta soție a făcut tot posibilul să îl atragă înapoi.

La ce trucuri a recurs Prințesa Diana pentru a-l câștiga pe Prințul Charles

În urmă cu 40 de ani, Prințesa Diana și Prințul Charles ajungeau împreună la altar. La momentul respectiv, milioane de fani din toată lumea o îndrăgeau imediat pe aleasa fiului Reginei, fără să prezică ce o să se întâmple, de fapt, în relația pe care au avut-o cei doi. 

Au avut împreună doi copii, Prințul Harry și Prințul William, dar, într-un final, nici măcar aceștia nu i-au ținut împreună, Prințul Charles sfârșind în brațele Camillei Bowles. Totuși, Prințesa Diana a recurs la numeroase trucuri pentru a încerca să își convingă soțul să vină înapoi în căminul conjugal.

Aceasta nu a putut să accepte faptul că soțul ei este îndrăgostit de altcineva, așa că a făcut tot posibilul pentru a-și ține familia unită. Totuși, chiar dacă și-a dat silința și a încercat să îl seducă pe Prințul Charles, acesta a fost de neînduplecat.

Mai exact, Geoffrey Levy, un prieten al Prințesei Diana, a explicat ce a făcut aceasta pentru a câștiga atenția soțului său. Annabel Elliot, sora Camillei Bowles, a organizat o petrecere în 1989 pentru a sărbători a 40-a aniversare, așa că multe lume importante au participat la eveniment.

Prințesa Diana a încercat să își salveze mariajul. Cum a vrut să îi atragă atenția soțului

Prințesa Diana a mers și ea la această petrecere, chiar dacă nimeni nu se aștepta ca ea să își facă apariția, mai ales pentru că acolo se afla și Camilla Bowles. Chiar dacă aceasta a vrut să fie discretă, la un moment dat, s-a gândit să profite de ocazie și să își întreacă rivala.

Ducesa de Cornwall, mai mare cu 14 ani ca Prințesa Diana, s-a enervat cumplit când a aflat că aceasta o să vină la eveniment. Între timp, mama Prinților Harry și William își cumpărase un set seducător de lenjerie pentru a încerca să îi atragă atenția fiului Reginei Elisabeta.

Aceasta a avut grijă să îmbrace lenjeria intimă, iar Prințul Charles a surprins-o în timp ce se admira în oglindă. Din păcate, efectul nu a fost unul dorit, mai ales pentru că acesta i-a spus că arată ridicol, Prințesa Diana realizând că nu mai are nicio șansă împotriva rivalei sale.

Mai mult, el și-a exprimat nemulțumirea față de participarea Prințesei Diana la eveniment, chiar înainte ca aceasta să îl prindă alături de Camilla Bowles, chiar dacă un alt prieten al lor era prin preajmă. În momentul respectiv, mama Prinților nu s-a mai putut abține și a renunțat la discreție.

Prințesa Diana și-a confruntat amanta soțului. Ce a putut să îi spună

Aceasta a luat-o pe Camilla Bowles pentru a purta o discuție, spunându-i că încă este interesată de Prințul Charles și dorește să își salveze mariajul, chiar dacă își dăduse seama în noaptea respectivă că relația ei cu fiul Reginei Elisabeta nu mai avea șanse de reușită.

„Aş vrea doar să ştii că ştiu exact ce se întâmplă. Îmi pare rău că vă stau în cale. Trebuie să fie un iad pentru amândoi, dar nu mă trataţi ca pe o idiotă.”, ar fi spus Prințesa Diana, potrivit Ok! Magazine.

În cele din urmă, Prințul Charles și-a dorit să se despartă de Prințesa Diana, iar aceasta nu a refuzat separarea, chiar dacă a fost profund întristată pentru că Prințul Harry și Prințul William ar fi fost nevoiți să se împartă între părinți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI