Actor răpus de virusul ucigaș. Anunțul trist a mâhnit milioane de fani: „Un ultim omagiu!”

COVID-19 a mai făcut o victimă în lumea cinematografiei

Doliu în lumea filmului. Celebrul actor Mark Blum, cunoscut din filme precum „Desperately Seeking Susan” şi „Crocodile Dundee”, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Actorul avea 69 de ani.

Actor răpus de temutul virus

Vestea tragică fost făcută publică printr-un omagiu adus regretatului actor de unul dintre teatrele din New York unde activa, lăsând în urma sa multă tristețe.

„Aducem cu dragoste un ultim omagiu prietenului nostru drag Mark Blum. Mulțumim Mark pentru tot ce ai făcut pentru teatrul nostru și pentru publicul din întreaga lume”, au comunicat reprezentanții teatrului Playwrights Horizons, potrivit presei internaționale.

Născut în New Jersey, Mark Blum și-a început cariera de actor în anii 1970. În film, s-a remarcat în „Desperately Seeking Susan” (1985), alături de Rosanna Arquette şi Madonna, a fost protagonist al serialului „Crocodile Dundee” (1986), a avut un rol important în serialul „You”, unde l-a interpretat pe Mr. Mooney. Mark Blum a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori și a lăsat în urma sa o carieră bogată, de 40 de ani.

„Un ultim omagiu!”

Numeroase nume sonore din industrie și-au transmis regretele față de trecerea în neființă a celebrului actor.

Actorul Mark Blum a fost răpus de virusul ucigaș
Actorul Mark Blum a fost răpus de virusul ucigaș

„Îmi pare atât de rău pentru familia și fanii lui. A fost un actor minunat și un om foarte bun. Să te odihnești în pace”, și-a exprimat tristețea Rosanna Arquette, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Mark Blum a fost atât de generos, amabil și bun. A fost o adevărată bucurie să joc alături de el în «The Assembled Parties»”, a transmis actrița Judith Light.

„Am descoperit un actor și un om grozav. Am fost norocos pentru că a jucat în una dintre piesele mele”, a scris Jack Canfora.

La rânsul ei, Madonna, colega sa de platou din „Desperately Seeking Susan” (1985), și-a manifestat regretul față de tragicul eveniment prin intermediul unei postări pe pagina sa de Instagram. Aceasta a scris că îşi va aminti mereu de Blum ca fiind un om „amuzant, cald, iubitor şi profesionist”.

Vestea trisă a adus mâhnire și în inimile milioanelor de fani, care s-au uitat cu drag la filmele în care Mark Blum a jucat cu mult talent și dăruire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI