21 aug. 2024 | 22:02

Acesta este cel mai murdar obiect din baia ta. Un adevărat focar de infecții, aruncă-l imediat

Sănătate
Acesta este cel mai murdar obiect din baia ta. Un adevărat focar de infecții, aruncă-l imediat
Ceea ce ai în baie poate fi cea mai rea sursă posibilă de bacterii!

Fiecare avem anumite lucruri în casă, și mai ales în baie, care ar avea potențialul de a deveni focare de infecție. dar, așa cum au explicat specialiștii există cel mai murdar obiect din baia ta, care este un adevărat focar de infecții, iar recomandarea este aruncă-l imediat.

Care este cel mai murdar obiect din baia ta

Ceea ce ai în baie poate fi cea mai rea sursă posibilă de bacterii, și poate fi o reală problemă care poate fi evitată prin eliminarea completă a acestui element. Să avem grijă de sănătatea noastră este un lucru care poate sfârși prin a fi mai ușor decât pare.

Trebuie doar să fim pregătiți să o facem în cel mai bun mod posibil, și anume grija pentru fiecare detaliu care poate fi ceea ce marchează un înainte și un după. A avea grijă de sănătatea noastră implică încercarea de a detalia fiecare dintre elementele care ne însoțesc în viața de zi cu zi.

Acesta este cel mai murdar obiect din baia ta. Un adevărat focar de infecții, aruncă-l imediat

Ne putem îmbolnăvi chiar de la o serie de mici detalii pe care nu le avem în acest moment. Prin urmare, trebuie să începem să ne gândim la tot ceea ce ne așteaptă și nu numai. Este doar o chestiune de a ne apuca de treabă.

Experții avertizează asupra a ceea ce trebuie să faci pentru a elimina o posibilă sursă de bacterii care este mai aproape decât îți imaginezi, și anume buretele de duș, care este un adevărat teren propice pentru bacterii.

Buretele de duș, un adevărat focar de infecții

Buretele de duș este un element care este folosit pentru a curăța, deși adesea poate avea chiar efectul opus. Avem de-a face cu un element care ne poate chiar îmbolnăvi, așa că este timpul să avem grijă de noi și, pentru a face acest lucru, nu există nimic mai bun decât să alegem să schimbăm buretele.

Ideal ar fi ca buretele de baie să fie schimbat la fiecare 3 luni și să nu fie același care este folosit pe tot corpul. Adică, există părți care sunt mai sensibile la bacterii decât altele și s-ar putea să folosim același burete pentru toate.

Acesta este cel mai murdar obiect din baia ta. Un adevărat focar de infecții, aruncă-l imediat

La fel cum nu folosim același săpun pentru tot corpul, avem unul pentru zonele intime, unul pentru corp și altul pentru față, cel puțin, astfel încât toate aceste părți să fie în perfectă stare. Trebuie să ținem cont că nici nu este bine să folosim un singur burete pentru toate.

Aruncă imediat cel mai murdar obiect din baia ta

Buretele de baie, adesea considerat un element esențial al rutinei de igienă, este de fapt unul dintre cele mai murdare obiecte din baie. Utilizat pentru a curăța pielea, el absoarbe nu doar apa, ci și celulele moarte, uleiurile naturale și reziduurile de săpun.

Aceste elemente creează un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor, a mucegaiului și a ciupercilor, mai ales dacă buretele este lăsat umed între utilizări.

În fiecare colț al buretelui, microorganismele găsesc un loc perfect pentru a se multiplica. Fiecare utilizare ulterioară poate reintroduce aceste bacterii pe pielea ta, crescând riscul de infecții, iritații sau acnee.

O greșeală comună este să presupunem că clătirea buretelui după utilizare este suficientă pentru a-l păstra curat. În realitate, pentru a minimiza riscul, buretele ar trebui înlocuit frecvent, la fiecare câteva săptămâni, și lăsat să se usuce complet între utilizări.

Concluzie

Dacă te preocupă igiena, ar fi bine să reevaluezi utilizarea buretelui de baie. Alternative precum loofah-ul natural sau peria de corp cu mâner pot oferi o soluție mai igienică, reducând acumularea bacteriilor și protejând sănătatea pielii.

Digisport.ro
Răsturnare de situație: Nadia Comăneci nu îi mai dă medalia Sabrinei Voinea!
Stirile PROTV
Un bărbat a murit după ce dentistul i-a extras 23 de dinți într-o zi, și i-a implantat 12. Greșeala medicală fundamentală
PlaySport
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
ProActual
Ce s-a întâmplat cu o româncă după ce a furat 120.000 de euro din geanta unui om de 70 de ani. Decizia judecătorului a revoltat o întreagă comunitate
EVZ.ro
Toți cei care locuiesc la bloc sunt vizați. Pregătirile încep săptămâna viitoare
Spynews.ro
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
PRO TV
Elon Musk s-a oferit s-o lase gravidă pe Taylor Swift! Miliardarul mai are 12 copii, iar propunerea bizară i-a șocat toți: ”Ok, o să-ți fac un copil!”
Adevarul
Crima oribilă care a șocat Europa. O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și „pasată cu un blender de soțul ei”
BZI.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce pensie are Adriana Iliescu după o viață petrecută în învățământ: „Nu ne-a fost ușor..."
Parteneri
Distrus de durere în pușcărie. Cum a primit Gabriel Vasiliu vestea morții soției sale în Olanda
Redactia.ro
Karma "împarte" noroc și vești bune acestor 3 zodii, în perioada 12-15 septembrie
Click.ro
ANALIZĂ Cum stau principalii candidați pentru Cotroceni în sondajele de opinie din ultimele două luni
Digi24
Antonia și-a arătat zona INTIMĂ: S-au văzut tatuajul și cercelul de ACOLO! Apariție INCENDIARĂ
Vocea.biz
TRAGEDIE în viața unei foste vedete de la PRO TV! Tatăl copiilor ei a murit brusc. 'Nimeni nu se aștepta la așa ceva'
Unica.ro
Revenire bombă în televiziune. Și uitasem de vedetă
EVZ.ro
Imagini de la priveghiul Denisei, una dintre tinerele ucise de ”Șacal”. Tânăra, mama unui băiețel în vârstă de 5 ani, plânsă de apropiați / FOTO
Spynews
Rusia avertizează: Suntem gata să folosim arme nucleare
Capital.ro
Ea avea 18 ani, iar el, 33, când au început să formeze un cuplu, iar luna trecută și-au anunțat divorțul! Cum au fost surprinși din nou împreună?
Avantaje
AU INTRAT BANII pe CARD! Decizie pentru SENIORI! Vești bune!
Mediaflux
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ce spune Daniel Ungureanu despre despărțirea pe care ispita Mădălina a anunțat-o cu o zi în urmă. De la ce a pornit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro