Acest copil a fost condamnat la moarte de cei din satul lui, la 6 ani. Cum arată acum, după ce oamenii au vrut să-l mănânce

Acest copil a fost condamnat la moarte de cei din satul lui, la 6 ani. Cum arată acum, după ce oamenii au vrut să-l mănânce

Un copil de șase ani a fost condamnat la moarte de cei din satul său. După 13 ani, s-a întors la origini, pentru a-i confrunta pe oameni. Cum arată acum, după ce localnicii au vrut să-l mănânce?

Acest copil a fost condamnat la moarte de cei din satul lui, la 6 ani

Wawa Chombonggai, născut în Papua de Vest, Indonezia, în tribul Korowai, o comunitatea canibală mânată de credința că moartea membrilor are legătură cu spiritele rele, avea doar șase ani când a fost condamnat la moarte de oamenii din satul său. Băiatul a fost considerat un spirit rău după moartea părinților săi. Potrivit Daily Mail, el a fost salvat de un ghid, care l-a adoptat și a avut grijă de educația lui. Wawa Chombonggai are 20 de ani acum și s-a întors după 13 ani în locul în care s-a născut, pentru a-i înfrunta pe cei din tribul său.

Tânărul este student la o universitate de educație fizică. La întoarcerea în satul său natal, Wava le-a transmis membrilor din trib că modul lor de viață nu este unul sănătos. El a fost însoțit de frații săi vitregi la întrunire. A dat mâna cu șefii tribului și a avut parte de un moment emoționant când s-a revăzut cu fosta familie extinsă, unchii și mătușile sale. În pofida primirii călduroase, băiatul și-a confruntat familia în legătură cu moartea unui unchi care a fost ucis după ce a avut o aventură cu femeie unui alt bărbat.

Fratele său este în mare primejdie precum a fost el

„Ar trebui să discutăm şi să ne vorbim frumos, şi să găsim o soluţie. De ce ucideţi oameni în felul acesta? Nu putem putem vorbi cu alţi oameni sau să-l întrebăm pe liderul societăţii?”, a spus tânărul către familia sa biologică.

Acest copil a fost condamnat la moarte de cei din satul lui, la 6 ani. Cum arată acum, după ce oamenii au vrut să-l mănânce
Wawa Chombonggai la 6 și la 20 de ani

Ascultându-l, unchii săi au rămas impresionați de vorbele sale, astfel că i-au propus să devină liderul tribului. De menționat este că gruparea nu mai are autoritatea de altădată, fiind în pericol de a fi preluat de un alt trib, drept pentru care oamenii au crezut că Wava va fi salvarea lor.

Cu toate acestea, fiind un exilat, amenințarea încă există pentru el. În schimb, băiatul și-ar fi dorit să îl ia cu el pe un frate mai mic, ce este în mare primejdie cum a fost și el, dar nu a putut face asta. La rugămintea lui, tribul i-a promis că fratele său va fi în siguranță dacă își respectă exilul.