Accidentare gravă la Survivor România 2021: „Am scăpat de el!” Medicii au vești proaste

Accidentare gravă la Survivor România 2021: „Am scăpat de el!” Medicii au vești proaste
Ce s-a întâmplat la Survivor România 2021, pe data de 4 iunie

Albert Oprea, concurentul din echipa Războinicilor, s-a accidentat pe traseu în meciul de munitate de la Survivor România 2021.

Accidentare gravă la Survivor România 2021

Astfel că a fost ghinion uriaș pentru Albert Oprea în meciul de imunitate al competiției, Războinicul accidentându-se serios pe traseu, după ce a călcat strâmb în bazin. Prin urmare, el nu a mai primit acordul medicului de a intra pe traseu.

„Mă doare rău! Am călcat strâmb rău de tot”, a zis Albert Oprea. Cu toate că este vorba doar de o întindere, după spusele specialistului, Albert Oprea rămâne să-și susțină colegii de pe bancă.

Albert Oprea, favoritul publicului din echipa Războinicilor

Iar Faimoșii se bucură că Războinicul a ieșit din joc.

„Hai că de Albert am scăpat! Cred că a dat cu tibia cam rău”, a spus Ștefan Ciuculescu.

Amintim că în săptămâna precedentă, Albert Oprea a primit cele mai multe voturi de susținere din partea telespectatorilor, fiind favoritul echipei Războinicilor. Acesta spunea că visează să ajungă în Marea Finală și speră ca toți cei care l-au votat până acum să o facă în continuare.

„Vreau să încep prin a mulțumi oamenilor, care nu mă lasă, deși recunosc că sunt într-o perioadă în care sunt cam obosit. Nu mă gândesc prea mult acasă neapărat sau la foame, sunt doar obosit. Sunt cinci luni petrecute aici și le mulțumesc că încă cred în mine și în visul meu. Vreau să mă duc puțin la ce a spus Zanni.

Acum am conștientizat și eu că de fiecare data când spuneți favoritul publicului chiar îmi bate inima, e sentimental acela. Mulțumesc din inimă tuturor. Visul meu e de a ajunge în finală și promit să fac toată lumea care mă votează fericiți.  Mergem mai departe împreună”,  spunea Albert Oprea.

Cine este Albert Oprea de la Survivor România 2021

În afara competiției Survivor România 2021, Albert Oprea este un tânăr afacerist de succes, pasionat de sport.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția”, spunea Albert Oprea.

Albert Oprea are vise mărețe, zicând chiar că vrea să ajungă președinte.

“Vreau să ajung președinte, să schimb ceva în țara asta. Acesta e cel mai mare vis, unul care mă sperie. Aș schimba foarte multe în educație, sănătate. Îmi dau seama că ceva nu merge și aș dori ca țara asta să fie pe un alt loc, se poate mai bine, suntem o nație de oameni muncitori, putem mai mult. Cred în mine, cred că prin muncă, cinste se poate face ceva, sunt o persoană foarte ambițioasă, găsesc soluții pentru a ajunge unde doresc”, spunea Albert Oprea pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI