Ce afaceri are în România Albert de la Survivor România 2021

Ce afaceri are în România Albert de la Survivor România 2021
Ce afaceri are în România Albert de la Survivor România 2021

Unul dintre concurenții de la Survivor România, din sezonul 2 este Albert Oprea. El face parte din echipa Războinicilor și are frumoasa vârstă de 23 de ani. Iată ce afaceri are Albert de la Survivor România.

Ce afaceri are Albert de la Survivor România

Albert Oprea de la Survivor România are un parcurs spectaculos în cadrul competiției din Republica Dominicană. Acesta nu se teme de provocări și este pregătit la orice oră să demonstreze că este capabil să treacă cu brio peste orice probă din cadrul competiției din Republica Dominicană. El are vârsta de 23 de ani și este atletic având 70 de kg și 1,71 înălțime.

Tânărul concurent născut în București se descrie ca fiind drept antreprenor de profesie, fiind un afacerist care se află la început de drum. Printre pasiunile sale se numără sportul și actoria. El își urmează studiile universitare în domeniul administrării afacerilor, fiind fascinat de business.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. Mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția. a spus acesta, potrivit celor de la viva.ro.

Ce afaceri are Albert de la Survivor – activ pe rețelele de socializare

Albert de la Survivor este o persoană extrem de activă pe rețelele de socializare. El postează destul de des fotografii din vacanțele de care se bucură. Tânărul războinic își permite vacanțe de lux de unde postează fotografii la bustul gol, precum și alte imagini sexy, din care reiese faptul că frecventează sala de forță.

Războinicul de la Survivor România, sezonul 2 are peste 1200 de urmăritori pe rețeaua de socializare Instagram, în cadrul căreia și-a creat un cont personal.

Ce afaceri are Albert de la Survivor – visuri mărețe

Afaceristul Albert de la Survivor are așteptări mari de la țara aceasta, dorindu-și chiar să devină președinte, pentru a îndrepta anumite aspecte:

“Vreau să ajung președinte, să schimb ceva în țara asta. Acesta e cel mai mare vis, unul care mă sperie. Aș schimba foarte multe în educație, sănătate. Îmi dau seama că ceva nu merge și aș dori ca țara asta să fie pe un alt loc, se poate mai bine, suntem o nație de oameni muncitori, putem mai mult. Cred în mine, cred că prin muncă, cinste se poate face ceva, sunt o persoană foarte ambițioasă, găsesc soluții pentru a ajunge unde doresc”, a povestit Albert Oprea pentru click.ro.

Ce afaceri are Albert de la Survivor – drama prin care a trecut

Înainte de începere competiției, războinicul Albert Oprea, cel mai mic dintre concurenți, a povestit despre drama prin care a trecut.

„Am avut două momente foarte grele. În ianuarie 2014 a murit fratele mai mic al mamei cu care mă înțelegeam foarte bine, aveam o relație foarte strânsă, eram apropiați și la o lună a murit și fratele tatălui meu, cu care mă înțelegeam la fel de bine. A fost un moment foarte greu pentru mine atunci, într-o lună au murit două persoane foarte dragi. Aveam 17 ani și m-a afectat foarte tare moartea celor doi. Mai am un frate de tată. Am copilărit în București, lângă parcul Carol. Acolo am făcut sport de mic, mi-a plăcut mișcarea. Un unchi mi-a arătat o casetă cu Bruce Lee, a fost că un trigger pentru mine și la 6 ani m-am apucat de arte marțiale”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI