Accident teribil pe DN1. Tânăr de 19 ani, ucis din cauza unei greșeli banale. Decizia care l-a costat viața

Accident teribil pe DN1. Tânăr de 19 ani, ucis din cauza unei greșeli banale. Decizia care l-a costat viața

Un accident înfiorător a avut loc, duminică noapte pe DN1, în afara localității Bănești, acolo unde doi tineri care staționaseră pe marginea drumului au fost loviți în plin de un alt șofer. Din păcate, în urma impactului devastator, un băiat de 19 ani a pierdut lupta cu moartea.

Un act de umanitate l-a costat viața

Au fost momente terifiante în Prahova, acolo unde un tânăr de 18 ani, care a staționat pe marginea drumului după impactul cu un animal, cel mai probabil, un câine, a fost lovit de un alt șofer de 21 de ani.

În urma impactului violent, atât tânărul de 19 ani, cât și pasagera alături de care călătoreaîn mașină au fost răniți. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, care au transportat victimele la spital. Din păcate pentru tânăr, medicii nu au mai putut să îl salveze, fiind declarat decesul. După accident, șoferul care a provocat tragedia a fost testat cu aparatul alcool test, iar rezultatul a fost negativ.

„Conform informaţiilor comunicate de Poliţia Prahova, din primele date a reieşit faptul că un şofer de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, pe direcţia Braşov – Ploieşti, a oprit autoturismul parţial pe banda nr. 1, la km 87+400, în urma unei coliziuni cu un animal (posibil câine), moment în care maşina a fost acroşată de un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

În urma impactului, şoferul de 19 ani şi pasagera acestuia, de aceeaşi vârstă, au fost răniţi, tânărul decedând ulterior la spital”, potrivit Agerpres.

Accident mortal în Constanța

Un alt accident tragic a avut loc la Constanța, acolo unde două persoane și-au pierdut viața într-un mod cât se poate de neașteptat, după ce căruța în care se aflau a fost izbită violent d eun autoturism.

În urma accidentului, ambele persoane din căruță au murit pe loc, în timp ce șoferul autoturismului s-a ales cu răni grave. Potrivit ultimelor informații, accidentul a avut loc după ce șoferul a pierdut controlul autpturismului din cauza vizbilității reduse și a condițiilor precare de drum.

În ultimele ore, un alt accident s-a soldat cu moartea a altor două persoane, după impactul violent a două autoturisme. Tragedia a avut loc în zona Păulești, în apropierea giratoriului suspendat. Din păcate, în ciuda intervenției rapide a medicilor, cei doi șoferi nu au mai putut fi salvați. Bărbații, în vârstă de 37 și 48 de ani, au fost găsiți încarcerați și inconștienți.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD terapie intensivă și autospecială de primă intervenție și comandă. Potrivit primelor informații, în mașini se aflau doar cei doi șoferi.

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe