05 oct. 2024 | 09:07

Accident mortal în Argeș. Doi tineri au murit, mașina lor s-a făcut bucăți în urma impactului cu un stâlp FOTO + VIDEO

News
Accident mortal în Argeș. Doi tineri au murit, mașina lor s-a făcut bucăți în urma impactului cu un stâlp FOTO + VIDEO
Tragedie in Arges

Un accident deosebit de grav, soldat cu două decese, s-a produs sâmbătă dimineață, 5 octombrie 2024, în județul Argeș. Un minor de 15 ani și un tânăr de 22 de ani au murit după ce mașina cu care se deplasau a lovit un stâlp de electricitate și un gard pe raza comunei Rătești. Autoturismul s-a făcut bucăți în urma impactului.

Accident grav în județul Argeș

Accident rutier cumplit sâmbătă dimineață, 5 octombrie 2024, în județul Argeș. Doi tineri și-au pierdut viața, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate și un gard. La fața locului s-au deplasat imediat patru echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, dar și două echipaje SMURD, de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.

„Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineața. După apelul la 112, pompierii au intervenit cu patru echipaje, dintre care unul de descarcerare. La locul intervenției, au constatat că este vorba despre un vehicul care a lovit un stâlp de electricitate și un gard.

Între resturile mașinii au rămas încarcerate două victime: un adolescent de 15 ani, elev de liceu, si un tânăr de 22 de ani, student. Acesta din urmă, care se afla la volan, a murit pe loc. Pe adolescent, medicii au încercat să îl resusciteze, dar fără rezultat. Polițiștii au demarat o investigație pentru a stabili cum nenorocirea”, transmite Antena 3 CNN.

Doi tineri au murit, mașina lor s-a făcut bucăți în urma impactului cu un stâlp

Tragedia din Argeș s-a produs pe fondul vitezei mari cu care se deplasa autovehiculul. Mașina a derapat într-o curbă și urmele de frânare se întind pe 60 de metri până la locul unde s-a oprit.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, șoferul era cunoscut de polițiști, care i-au suspendat permisul pentru viteză. Însă tânărul a făcut contestație și a primit documentul înapoi. Ulterior, a fost sancționat din nou pentru conducere agresivă, iar în momentul accidentului conducea în baza unei dovezi pe o perioadă de 15 zile.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Testul auto la care au picat și șoferii experimentați: care este ordinea de trecere în intersecție?
Click.ro
Spionul care s-a întâlnit cu cel mai enigmatic lider al Coreei de Nord. A îndrăznit să îl refuze pe tatăl lui Kim Jong-un
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Vești proaste de la ANM. Fenomene extreme astăzi
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Se elimină în 15 zile. Obligație pentru proprietarii de terenuri. Amendă 20.000 lei
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro