15 nov. 2022 | 09:33

Accident în lanț cu 11 mașini implicate pe Autostrada Transilvania. În ce stare se află victimele

Știri generale
Accident în lanț cu 11 mașini implicate pe Autostrada Transilvania. În ce stare se află victimele
Accident în lanț surprins pe Autostrada A 3 Sursă foto: ISU Cluj

Tragediile se țin lanț pe drumurile României, iar evenomentele rutiere grave par să aibă loc zilnic. În cursul acestei dimineți a avut loc un accident în lanț, fiind implicate 11 autoturisme. În urma coliziunii violente au rezultat șase victime, care au necesitat intervenția medicilor.

Accidente tragice în această dimineață

Un accident violent a avut loc pe Autostrada Transilvania, acolo unde autoritățile au fost alertate să intervină pentru salvarea victimelor. Evenimentul s-a petrecut pe sensul de mers Turda-Gilău, în dreptul localității Săndulești, acolo unde mai multe autospeciale ale Detașamentului de pompieri din Turda a intervenit rapid.

Potrivit primelor informații, în carambol au fost implicate 8 autoturisme, două autotrenuri și o camionetă, iar din fericire, accidentul nu s-a soldat cu niciun deces. Cele șase victime au fost preluate de medici, însă niciuna nu a prezentat leziuni care să-i pună viața în pericol. În acest moment, circulația în zonă este oprită.

Un alt accident în lanț a avut loc tot în această dimineață, pe DN2-E85, la ieşire din Costeşti, judeţul Buzău, acolo unde patru autoturisme s-au ciocnit din cauza unuia dintre șoferi. În urma impactului au rezultat patru mașini avariate și două persoane rănite, dintre care una fiind resuscitată.

”Pe DN 2 (E 85), în localitatea Costeşti, judeţul Buzău, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului şi a lovit 3 autoturisme parcate, dintre care într-unul se aflau 2 persoane care au fost rănite, una fiind în prezent resuscitată”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
În urma evenimentului nefericit, circulația rutieră este îngreunată, iar la fața locului se află reprezentanți ai Poliției care dirijează traficul aflat în continua creștere.

Accident mortal pe A3

Un alt accident tragic a avut loc, duminică, tot pe Autostrada Transilvania, la urcare pe A3 dinspre sensul giratoriu Nădășel către Gilău, acolo unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR, rezultând decesul a două persoane. A treia victimă a fost un copil, care din fericire, a scăpat teafăr.

La fața locului au intervenit patru echipaje medicale, dar din păcate, pentru două dintre victime nu s-a putut face nimic. Potrivit primelor informații, șoferul TIR-ului nu ar fi consumat băuturi alcoolice, el fiind testat de oamneii legii cu aparatul etilotest.

„În jurul orei 11.58, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident auto produs între un autoturism și un autotren la urcare pe A3 dinspre sensul giratoriu Nădășel către Gilău. Au fost anunțate 3 victime dintre care două încarcerate. Circulația e blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

O persoană de sex feminin a fost declarată decedată după extragere din autoturism, un bărbat este în stop cardiorespirator . Se fac manevre de resuscitare, a treia persoană, minor, conștient, i se acordă îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

 

 

 

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Capital.ro
Cum se aprinde Sfânta Lumină la Ierusalim. Miracolul care are loc an de an la Mormântul lui Iisus
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro