Accident grav în Piaţa Unirii din Bucureşti. Două maşini au ajuns pe trotuar în urma coliziunii

Accident grav în Piaţa Unirii din Bucureşti. Două maşini au ajuns pe trotuar în urma coliziunii
Accident grav în Piaţa Unirii din București. Două mașini au ajuns pe trotuarul de lângă fântânile din fața centrului comercial Unirea.

Accident grav în Capitală. S-a întâmplat în seara zilei de marți, 9 august, în fața centrului comercial Unirea din București. Potrivit primelor informații transmise până la momentul redactării acestui articol, două mașini au ajuns pe trotuar, în urma unei coliziuni. Din nefericire, au fost înregistrate și victime umane, pe lângă pagubele materiale.

Accident grav în Piaţa Unirii

Un eveniment rutier grav a avut loc în fața centrului comercial Unirea din Capitală, marți după-amiază. Două autoturisme au intrat în coliziune în intersecția dintre Bulevardul I.C. Brătianu și Bulevardul Unirii. Mașinile s-au ciocnit frontal în cadrul coliziunii cu pricina, lângă fântânile din fața centrului comercial amintit anterior.

În urma impactului produs, mașinile au fost proiectate pe un trotuar din apropiere. Au fost înregistrate atât pagube materiale, cât și umane. Din nefericire, două victime au fost afectate de accident. Potrivit primelor informații, nu se știe dacă este vorba doar despre conducătorii auto ai mașinilor, persoane care se aflau în interiorul acestora sau pietoni.

După accidentul cu pricina, cele două victime au fost transportate la Spitalul Universitar. Aici, primesc îngrijiri de specialitate din partea cadrelor medicale.

Citește și: Accident grav între un microbuz și un autoturism în Mureş. Sunt 9 răniţi grav, circulaţia pe DN 13 este oprită

La locul accidentului s-au deplasat imediat agenții de poliție. Până în prezent, nu se știe cine a alertat autoritățile cu privire la evenimentul rutier de marți seară, din Piața Unirii. Agenții de poliție au testat șoferii cu aparatul etilotest, însă potrivit rezultatelor, aceștia nu au consumat alcool.