Accident extrem de grav în Germania. 6 români au fost răniți

Accident extrem de grav în Germania. 6 români au fost răniți
Accident extrem de grav în Germania. 6 români au fost răniți

Un accident extrem de grav a avut loc în Germania, în urma căruia șase români au fost răniți, duminică seară. Șase români, printre care și doi copii, au fost răniți în accident. Rudele celor implicați în accident au îngreunat ajutorul medicilor. Mașina în care se aflau românii a ieșit în decor și a lovit trei copaci.

Accident grav în Germania. 6 români, dintre care doi copii, au fost răniți după ce mașina în care se aflau a ieșit în decor

Un accident grav a avut loc duminică seară în Germania. În accidentul rutier au fost răniți șase români, dintre care doi au fost copii. Rudele românilor răniți în accidentul de circulație au îngreunat intreevenția medicilor care s-a prezentat la fața locului accidentului.

Mașina în care se aflau toți românii a ieșit de pe șosea și în viteză mare a doborât doi copaci, iar ulterior s-a izbit în al treilea copac. Imediat, victimele, în loc să sune la serviciul de urgență pentru a solicita ajutor aceștia, și-au sunat rudele care se aflau în apropiere.

Accident extrem de grav în Germania. 6 români au fost răniți, din care doi copii
Accident extrem de grav în Germania. 6 români au fost răniți, din care doi copii

La fața locului accidentului s-a creat un adevărat scandal între rudele victimelor și salvatori

În momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului pentru a le acorda primul ajutor, unele dintre persoanele din familia victimelor au încercat să împiedice și totodată să îngreune ajutorul oferit de medici, după cum informează presa internațională.

Astfel, la fața locului accidentului s-a creat un adevărat scandal. Totul s-a lăsat cu haos la fața locului, iar cadrele medicale, pompierii, s-au descurcat cu greu pentru a putea să-i salveze și sp le acorde ajutorul celor șase răniți. Astfel, una dintre persoanele implicate în accident a fost rănită destul de grav, iar imediat aceasta a fost preluată de un elicopter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI