31 mart. 2024 | 07:42

Accident cu victime pe Autostrada Soarelui, duminică dimineață. Traficul rutier a fost blocat

News
Accident cu victime pe Autostrada Soarelui, duminică dimineață. Traficul rutier a fost blocat
Accident cu victime pe Autostrada Soarelui, duminică dimineață, 31 martie 2024. Ce informații sunt disponibile până la acest moment.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) a anunțat producerea unui accident cu victime pe Autostrada Soarelui, duminică, 31 martie 2024. Impactul produs între două autoturisme a fost soldat cu două victime. Ce informații sunt disponibile până la acest moment.

Traficul rutier va fi reluat în scurt timp, anunță polițiștii

UPDATE 31 martie 2024, ora 08:15: Traficul pe Autostrada Soarelui a fost reluat.

UPDATE 31 martie 2024, ora 07:46: Se estimează reluarea normală a circulației în scurt timp, pe Autostrada Soarelui, București-Constanța, au anunțat autoritățile din cadrul IGPR.

Știre inițială

Trafic blocat pe A2 București-Constanța, pe 31 martie 2024

Primele ore ale zilei de duminică, 31 martie 2024, au fost marcate de probleme în trafic pe Autostrada Soarelui, București-Constanța. În zona localității Medgidia, județul Constanța, a avut loc un accident ce a implicat două autoturisme, potrivit informațiilor comunicate de Centrul Infotrafic.

La momentul redactării acestui material, traficul rutier pe Autostrada Soarelui este blocat. Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române spun că circulația va putea fi reluată în aproximatiiv 30 de minute, maximum 45 de minute.

Anunțul Centrului Infotrafic din cadrul IGPR

„Pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 192, pe sensul de mers către capitală, în zona localității Medgidia, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. (…)

Circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers către București, valorile de trafic fiind reduse”, au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic din Inspectoratului General al Poliției Române.

Accident cu victime pe Autostrada Soarelui, duminică

În urma impactului dintre cele două autoturisme, ce a avut loc pe Autostrada Soarelui, două persoane au suferit răni. La momentul anunțului făcut de către autorități, victimele nu au fost încă evaluate medical. Cel mai probabil, acestea vor avea nevoie de îngrijiri de specialitate.

Românii profită de vremea de vară din weekend

Traficul de pe Autostrada Soarelui poate fi destul de intens în weekendul 30-31 martie 2024, având în vedere că mulți sărbătoresc Paștele Catolic și, totodată, meteorologii anunță condiții favorabile pentru a petrece timpul liber la iarbă verde sau în spații de relaxare.

Prognoza meteo pentru duminică, 31 martie 2024, arată vreme însorită aproape în toate zonele din țară, temperaturi în creștere, inclusiv în sudul și în vestul țării, unde vor fi raportate în jur de 27-28 grade.

Pe litoral și în Deltă vor fi temperaturi ceva mai răcoroase, în jur de 21 de grade Celsius. În zona Bărăganului, meteorologii anunță 26 grade. În Moldova sudică și în nordul Munteniei, valorile termice vor urca până la 26-27 grade Celsius. În Bucovina, condițiile meteo vor fi asemănătoare.

În Transilvania și Maramureș, sâmbătă au fost în jur de 19 grade Celsius. Duminică însă, meteorologii spun că temperaturile vor crește, atingând 26 de grade Celsius.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fosta lui Jador, condamnată la închisoare. S-a dus vremea opulenței și a luxului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro