Accident auto grav pe DN1, la kilometrul 241, în urma căruia au rezultat doi morți și patru răniți

Accident auto grav pe DN1, la kilometrul 241, în urma căruia au rezultat doi morți și patru răniți
Accident auto grav pe DN1, la kilometrul 241, în urma căruia au rezultat un mort și patru răniți

Un grav accident rutier a avut loc marți dimineață pe DN 1, la kilometrul 241, între localitățile Beclean și Dridif, județul Brașov, potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Accident grav pe DN 1

Conform sursei citate, trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 1 Brașov – Sibiu. Din cauza acestuia, circulația rutieră a fost deviată, între localitățile Voila și Făgăraș prin DJ 104A și DJ 103E.  Accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Beclean și Dridif din județul Brașov.

În urma producerii accidentului dintre cele trei autoturisme, au rezultat șase victime. Dintre acestea, cinci au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri suplimentare de specialitate. Din păcate, pentru cea de-a șasea persoană, unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul la fața locului.

Ulterior, a fost declarat decesul unei altei victime, una dintre cele cinci transportate la spital. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produc accidentul rutier și cine este vinovat.

„Pe DN1, la km 241, între localitățile Beclean și Dridif din județul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma impactului au rezultat 6 victime, 5 dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la fața locului. La testarea celorlalți doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0”, a informat agent principal de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.

Accident rutier pe DN 1 între Perșani și Vlădeni

Potrivit IPJ Brașov, accidentul a avut loc în jurul orei 14:30, între localitățile Perșani și Vlădeni, județul Brașov, iar două autoturisme au fost implicate. Potrivit primelor informații, șase persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la fața locului. Printre victime se află și un minor.

Traficul a fost blocat timp de câteva ore, iar șoferii au fost nevoiți să se deplaseze pe câmp pentru a ocoli locul accidentului. Unul dintre cei doi șoferi a fost declarat decedat de către cadrele medicale la fața locului.

La spital au fost transportați doi adulți, împreună cu un copil. Testarea cu un aparat etilotest a fost posibilă pentru celălalt șofer, iar rezultatul a fost negativ, potrivit IPJ Brașov. Minorul implicat în accident se află în stare de conștiență, potrivit primelor informații trimise de autorități.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI