04 nov. 2023 | 09:57

Accesoriul norocos pe care Fuego îl are de 20 de ani. De la cine l-a primit: ‘Este discretă’ VIDEO EXCLUSIV

Monden
Accesoriul norocos pe care Fuego îl are de 20 de ani. De la cine l-a primit: 'Este discretă' VIDEO EXCLUSIV
Povestea din spatele bijuteriei pe care Fuego o poartă mereu pe scenă. Îi aduce mult noroc. Interviu exclusiv.

Nu este român care să nu îl cunoască pe marele artist Fuego. Îndrăgitul cântăreț din Ardeal a venit în Capitală în urmă cu 20 de ani, fiind susținut de părinții săi pentru a-și îndeplini visul: să ajungă un artist de succes! În scurt timp, Paul Ciprian Surugiu va împlini 30 de ani de când este pe scenă.

Fuego a fost prezent recent la un eveniment din București și a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, oferindu-ne detalii neștiute până acum din cariera sa profesională. Bărbatul ne-a spus povestea inelului care îi aduce noroc de mai bine de 20 de ani.

Inelul lui Fuego. Îi poartă noroc de peste două decenii

În urmă cu 20 de ani, de ziua sa de naștere, Fuego a primit un cadou care s-a transformat într-un accesoriu norocos. Din momentul în care l-a primit, nu l-a mai scos de pe deget. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Fuego a dezvăluit povestea inelului pe care îl prețuiește enorm:

“Există un inel pe care îl am de zeci de ani. El este norocul meu. L-am primit cadou de ziua mea, pe 23 august în 2003. Sunt niște ani de atunci… Am senzația că acest inel îmi aduce noroc și nu l-am scos niciodată de pe deget.

Încă o chestie interesantă este faptul că atunci când mă îngraș, nu mai poate fi scos de pe deget și mă pun pe slăbit. Uneori slăbesc din cauza inelului. Este o bijuterie la care țin foarte mult, este foarte elegantă, este discretă și cred că îmi aduce noroc pe scenă”, ne-a povestit Fuego, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Fuego, greu de recunoscut pe stradă. Cum a apărut Paul Surugiu în public, nu l-ai mai văzut aşa

Citește și: Gestul minunat pe care Fuego l-a făcut într-un magazin din România: ‘De ce sunteți triști?’

Vremea ploioasă îi aduce noroc lui Fuego la concerte

Paul Ciprian Surugiu, pe numele său de scenă Fuego, pare a fi un bărbat superstițios. Nu doar inelul îi aduce noroc, ci și vremea ploioasă. Artistul ne-a povestit o întâmplare din timpul unui concert. Vremea ploioasă i-a adus peste 6.000 de oameni la un concert susținut în Chișinău.

“Norocul mai vine când plouă. Dacă afară este furtună, ploaie torențială, atunci parcă am cel mai mare succes. Atunci parcă se deschid cerurile, atunci mă simt artist adevărat.

În luna mai, când am avut primul meu concert aniversar anul acesta, la Chișinău, la Teatrul Verde, 6.000 de locuri, a plouat până la ora 19. Era furtună, nu am putut repeta. La ora 19 trebuia să înceapă spectacolul. De la ora 10 dimineața a plouat încontinuu până la ora 19.

La ora 19 s-a oprit ploaia, a venit soarele spre apus și basarabenii au început să vină unul câte unul, cu umbrelele și am început la 20:30 spectacolul, o oră jumate întârziere, până s-au adunat cei 6.000 de oameni. Au venit toți! După ploaie și furtună am avut cel mai mare succes!”, ne-a mai spus artistul, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se dau noi VOUCHERE în România. Se aplică din 23 aprilie. Premieră totală
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro