Accesoriul de 100.000 de euro al Anamariei Prodan. Româncele doar visează să aibă așa ceva în garderoba lor

Accesoriul de 100.000 de euro al Anamariei Prodan. Româncele doar visează să aibă așa ceva în garderoba lor
Anamaria Prodan si-a cumparat un accesoriu scump

Anamaria Prodan are un accesoriu în valoare de 100.000 de euro. Româncele nici măcar nu visează să aibă așa ceva în garderoba lor. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu se uită la bani când vine vorba despre îndeplinirea unor capricii care o fac să fie în trend cu lumea bună. Care este accesoriul care costă cât o vilă frumoasă, vedeți în rândurile de mai jos.

Anamaria Prodan, accesoriu de 100.000 de dolari. Pe ce a cheltuit vedeta această sumă exorbitantă

Anamaria Prodan nu se sfiește să vorbească despre sumele exorbitante pe care le cheltuie pe îmbrăcăminte, încălțăminte sau genți. Vineri, impresara de fotbaliști a ieșit la o scurtă plimbare, profitând de vremea călduroasă de afară.

Nu a plecat din casă oricum, ci îmbrăcată doar în haine scumpe, însă articolul care a atras atenția tuturor a fost geanta Hermes Birkin. Această geantă are o valoare de 100.000 de euro.

Anamaria Prodan, vestimentație de 1 milion de euro

Dacă ne uităm un pic pe pagina oficială a brand-ului respectiv de genți, se poate obsrva că prețurile pentru un astfel de accesoriu încep de la câteva mii de dolari și pot ajunge la sume cu adevărat exorbitante, cu care se pot cumpăra cu ușurință o vilă frumoasă în București.

Anamaria Prodan este cunoscută pentru astfel de extravaganțe. Este văzută mereu în haine scumpe și cu poșete de foarte mulți bani. În anul 2020, când ea a participat la lansarea  unei emisiuni a avut o vestimentație și accesorii ce însumau circa un milion de euro. Ținuta de la acea vreme era alcătuită din haină de blană de vulpe polară și brățări Cartier în valoare de peste 400.000 de euro.

Anamaria Prodan spune că are bani mulți

Că stă foarte bine cu banii o spune chiar vedeta. Spune că și dacă ar renunța la meseria de impresară, ar putea să trăiască liniștită chiar și 20 de vieți.

„Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Ştiţi că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preţ! De asta muncesc în fiecare zi, de dimineaţă până seara – să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult” , spunea Anamaria Prodan.