Viorel și Vulpița de la Acces Direct, mutare cu peripeții. Ce au pățit în toiul nopții, în noua lor casă

Viorel și Vulpița de la Acces Direct, mutare cu peripeții. Ce au pățit în toiul nopții, în noua lor casă
Viorel Stegaru si Vulpita s-au mutat la Buzau

Viorel și Vulpița de la Acces Direct au avut parte de mutare cu peripeții în noua lor casă din Buzău. Celebrul cuplu de la Antena 1 a petrecut prima noapte în noua lor casă din Buzău, însă somnul le-a fost deranjat de mai multe vizite neașteptate, una fiind chiar din paretea Poliției.

Viorel și Vulpița au făcut noapte albă când s-au mutat în casa din Buzău. Zeci de fani au bătut la poarta lor pentru a face poze

Viorel și Vulpița de la Acces Direct s-au mutat în casă nouă, în Buzău, însă nu au avut parte de liniște în prima noapte. Veronica și Viorel Stegaru au avut somnul turlburat de mai multe ori, de mai multe zizite neașteptate, dintre care una a fost din partea poliției.

Vedetele Antenei 1 abia așteptau să doarmă liniștiți și departe de probleme în noul lor domiciliu, însă liniștea le-a fost tulburată la ceas de noapte de către fani. Zeci de fani și-au făcut apariția la poarta celebrului cuplu dorindă să se fotografieze cu ei. Preferatul pentru poze a fost Viorel, nicidecum Vulpița.

Vulpita nu a dormit de frica in prima noapte in casa din Buzau
Vulpita nu a dormit de frica in prima noapte in casa din Buzau

Viorel, încântat că fanii îi caută din prima zi de când au ajuns în noua lor casă

Astfel, Viorel a fost mai mult decât încântat de faptul că vestea mutării lor s-a răspândit atât de repede, iar fanii îl asaltează pentru fotografii. Vulpița, lăsată mai la urmă de către admiratori nu a părut atât de fericită când a văzut câte persoane îi deranjează la acea oră târzie pentru niște poze.

”La poartă erau pe puțin 50-60 de persoane. A anunțat un vecin Poliția și ne-a păzit până dimineața”, a explicat Viorel Stegaru, spre supărarea Vulpiței, careîncă se resimțea după seara zbuciumată.

Vulpița nu a dormit toată noaptea de frică

Astfel, Veronica Stegaru nu a închis un ochi toată noaptea, de frică să nu fie asaltați de admiratorii lui Viorel. ”A fost cam greu. Am stat de pază. Am început să plâng”, a spus Veronica Stegaru.

Din fericire pentru cei doi, prima noapte în casa din Buzău s-a terminat fără incidente. De asemenea, a doua zi de dimineață, mai mulți vecini s-au prezentat la poarta celor două celebrități cu ceștile calde de cafea.

De ce au plecat Vulpița și Viorel de la Blăgești

Inițial, Vulpița și Viorel anunțaseră că ar vrea să se mute de la Blăgești la București, însă au ajuns la Buzău. Cei doi au vrut neapărat să părăsească locuința din Blăgești pentru că mama lui Viorel nu le mai dădea pace.

Aceasta ar fi îndemnat-o pe Vulpița să nu păstreze copilul cu care este gravidă. Femeia nu crede că Viorel ar fi lăsat-o gravidă pe Vulpița. Acesta din urmă se jură că Viorel este tatăl și a mai spus că atunci când bebelusul se va naste vor face un test de paternitate.