Ce fac Vulpița și Viorel în noua casă. Primele imagini cu vedetele de la Acces Direct

Ce fac Vulpița și Viorel în noua casă. Primele imagini cu vedetele de la Acces Direct
Vulpița sărbătorită în casă nouă

Dacă vă întrebați ce mai fac Vulpița și Viorel, vă spunem noi. S-au mutat în casă nouă și au revenit la Acces Direct, la Antena 1. Se pare că Vulpița a avut parte de un cadou important de ziua ei, și anume o casă nouă.

Vulpița sărbătorită în casă nouă

Deveniți vedete peste noapte, Vulpița și Viorel au avut parte de-a lungul acestui an de multe momente delicate. Dacă la început se acuzau unul pe celălalt de infidelitate, totul devenind o telenvolevă în direct, acum se pare că s-ar fi împăcat. Ba mai mult de-atât, Vulpița a împlinit 22 de primăveri și a avut parte de un cadou pe măsură. Cei doi au sărbătorit evenimentul într-o casă nouă. Detaliile mutării și al petrecerii au putut fi observate de fanii tinerei Vulpița, pe canalul acesteia de Youtube.

”. Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet. Ne-am mutat la noua casa. Am primit gogosi de la vecini si cafea.”, a scris Vulpița pe canalul ei de Youtube.

Vulpița și Viorel, telenovela continuă

Din ianuarie telespectatorii Acces Direct, de la Atena 1, au avut parte de o adevărată telenovelă, personajele principale fiind cei doi. Au ajuns să câștige bani frumoși, Vulpița a avut parte și de câteva videoclipuri muzicale de succes. Iată cum, peste noapte, cei doi au devenit vedete de televiziune, cu un număr consistent de urmăritori pe toate rețelele de socializare. În noua casă, din Buzău, cei doi duc acum,sau încearcă, o viață cât de cât normală.

Își văd de casă și încearcă să nu mai intre în alte belele, cel puțin până la proba contrarie. Nu au mai fost de ceva vreme la Accse Direct, așa că fanii s-ar putea să mai audă de ei, dar în alte ipostaze. La ultima apariție pe micul ecran Vulpița a fost toată numai lacrimi, acuzând o femeie Blăgeşti că ar vrea să i-l fure pe Viorel. Totul, spune Vulpița, a început după ce respectiva femeia a venit în casa lor ca să-i mai ajute la curățenie și treburile casei.

”Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu care dintre ei face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, a povestit Viorica, tot la Acces Direct. Rămâne de văzut dacă Viorel va fi furat sau nu de femeia din Blegești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI