Abuzuri în temeiul ordonanțelor militare. Drobeta Turnu Severin: o femeie s-a pus în genunchi în fața polițiștilor VIDEO

Abuzuri în temeiul ordonanțelor militare. Drobeta Turnu Severin: o femeie s-a pus în genunchi în fața polițiștilor VIDEO
Abuzuri în serviciu ala Drobeta Turnu Severin. O femeie s-a pus în geunchi în fața polițiștilor

Amenzile curg lin în România, la fel ca și demisiile medicilor și altor cadre medicale sau a angajaților din cadrele spitalelor care nu mai pot face față. Imaginile de la Drobeta Turnu Severin încalcă orice cod etic. O femeie s-a pus în genunchi în fața unui polițist pentru a nu-i da amendă.

Abuz versus ordonanțe militare – o femeie din Severin s-a pus în genunchi în fața polițiștilor

Imaginile cu o femeie din Drobeta Turnu Severin cerând îndurare au devenit virale. Aceasta și-a părăsit domiciliul pentru a-și plimba animalul de companie, după cum se poate vedea în video. Cu toate că este permisă această acțiune, se poate ca femeia să nu fi avut la ea declarația pe propria răspundere în care menționa negru pe alb motivul deplasării de la locuință. Polițiștul și-a ieșit din fire, a început să gesticuleze nervos, ulterior a plecat.

Mulți români au sesizat că în ultima vreme primordial pentru autorități este să dea mustrări pe bandă rulantă. În timpul acesta, oamenii continuă să moară în spitale, medicii aflați în carantină sunt la mila colectorilor de deșeuri medicale, iar numărul persoanelor infectate cu COVID-19 de pe teritoriul României nu contenește să scadă. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva minute președintele României a subliniat faptul că ne aflăm într-o etapă grea, iar ca pandemia a ajuns una severă la nivel mondial. De asemenea, de curând orașul Arad a fost inclus pe lista zonelor roșii, alături de Suceava.

Opriți abuzurile…Opriți starea de presiune…Nu vă mai bateți joc de oameni…Abuzurile celor în uniformă se țin lanț!Această femeie din cartierul Crihala, Drobeta Turnu Severin, a fost nevoită să se pună în genunchi și să se roage de un polițist local, care dorea să îi dea amendă!Femeia, avea asupra ei, declarația personală completată, numai că nu bifase căsuța în care se arată că plimbă animalul de companie!!!!Pentru acest motiv, polițistul local din Drobeta Turnu Severin, a început să scrie un proces verbal de amendă!Severineanca, cu lacrimi în ochi ia spus că nu are 20 milioane să plătească amenda, observând că polițistul continuă să scrie, a sărit la propriu în genunchi să se roage de ,,neomul,, legii să o ierte!!!Offff…Și nu este primul caz de acest gen.Ieri o altă femeie a primit 20 milioane amendă, fiindcă nu a trecut pe declarație locul de plecare – sosire și retur!!!

Publicată de Observ tot pe Joi, 2 aprilie 2020

„Locuiesc în Italia, iar poliția nu vânează oameni pe stradă”

Cei care au văzut filmulețul strigător la cer au rămas șocați de abordarea omului legii. Amintim că acesta nu este primul caz de acest gen de abuz în temeiul ordonanțelor militare-  aviz scandalului de la Câmpulung Muscel. Toți au blamat atitudinea organului de poliție și a autorităților care se rezumă la pedepse cu nemiluita.

„Sunt un cetățean care locuiesc de 20 de ani în Italia, de 3 săptămâni suntem izolați în casa. Ieșim doar pentru cumpărături, n-am murit dar va pot asigura ca poliția nu vâneaza oameni pe stradă să le dea amenda, formularele dacă nu le ai ți le dau ei și le completezi pe loc, zona Treviso”, „Asta este strategia mulți nu știu cum să procedeze și de unde se pot lua declarații tip că nu toată lumea au internet iar ei sunt puși să dea amenzi cu nemiluita. Rușine să le fie numai la noi la români există asemenea mîrlănie din partea guvernului!”, au fost doar câteva din comentarii.

Urmăriți Playtech.ro și pe