Scandal în plină stradă. Ce s-a întâmplat la Câmpulung Muscel între un șofer și un polițist care i-a cerut actele

Scandal în plină stradă. Ce s-a întâmplat la Câmpulung Muscel între un șofer și un polițist care i-a cerut actele
Scandal în plină stradă între un polițist și un șofer în Câmpulung Muscel

Situație fără precedent în Câmpulung Muscel! Un polițist și un șofer au purtat discuții aprinse în plină stradă după ce omul legii i-a cerut documentele conducătorului auto. Ce l-a făcut pe bărbatul din vehicul să ia foc?

Câmpulung Muscel: Scandal între un polițist și un șofer

Un șofer din Câmpulung Muscel a fost oprit de către un polițist inițial pentru ca autoritatea să verifice declarația pe proprie răspundere pentru deplasarea de la domiciliu. Ulterior, după ce spiritele s-au încins, omul legii i-a cerut conducătorului auto buletinul și talonul, moment în care bărbatul aflat în vehicul a refuzat să i le dea. Ordonanțele militare i-au făcut pe români să fie mult mai preventivi, majoritatea respectând măsurile indicate.

Cu toate astea, o simplă verificare a actului prevăzut de lege pentru ieșirea din casă în situații de maximă necesitate poate aduce un scandal imens. Participantul în trafic a refuzat să-i dea polițistului documentele sale pe motiv că ar putea lua coronavirus. Omul legii era echipat doar cu mânuși în timpul verificării. În acest timp, tânărul din mașină era amenințat de organul de poliție că va fi scos cu forța din autovehicul și că i se va da cu spray paralizant. Imaginile video filmate de băiat au devenit la scurt timp virale, după ce comportamentul autorității a șocat pe toată lumea.

 

Dati share Va rog la acest link: https://youtu.be/uC0C_8yyEA4 Eu stau in casa ca fraieru ca asa vor ei cu facatuura asta de virus ies sa imi iau mancare cu adeverinta cu tot ce trebuie se trezeste smecherul asta ca are chef el sa imi ia talonu a specificat clar el vrea sa imi ia talonu ca asa vrea el a incercat sa o dea ca talonu il ia pentru lumini aveam luminile aprinse am circulat corect nu mi sa spus nici macar motivul pentru care am fost oprit nimic. Dupa aceasta filmare am mers cu smecheru asta la sediul de politie unde a gasit el motiv ca aveam cauciucurile uzate mi a luat talonu pe 30de zile si in plus si permisul pe 30 de zile ca nu i am prezentat actele dar eu le am lipit toate actele pe geam care este vina mea ca el nu vede. A vazut ca am declaratie probabil nu ia mers sa imi dea amenda si sa enervat sa gandit el sa imi ia talaonu si permisu

Publicată de Mihnea Mike pe Marţi, 31 martie 2020

„A specificat clar: el vrea să îmi ia talonul că așa vrea el”

„Ies să îmi iau mâncare cu adeverință, cu tot ce trebuie, se trezește șmecherul ăsta că are chef el să îmi ia talonul. A specificat clar: el vrea să îmi ia talonul că așa vrea el. A încercat să motiveze că talonul îl ia pentru lumini, aveam luminile aprinse, am circulat corect, nu mi s-a spus nici măcar motivul pentru care am fost oprit nimic”, a scris șoferul despre situația în care s-a aflat, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI