A vrut să taie ilegal un copac, dar l-a pedepsit natura: ce a pățit un bărbat din Dâmbovița

Un bărbat de 39 de ani din Dâmbovița a plecat să taie ilegal un copac. Autoritățile l-au găsit după șase zile, pe parcursul zilei de ieri.

În România, situația defrișărilor masive este una foarte îngrijorătoare. Din păcate pentru noi, cele mai multe tăieri de copaci pe care le vezi pe marginea străzii, când te deplasezi pe străzile patriei, sunt legale. Indiferent care au fost ”combinațiile” din spatele acelui set de circusmtanțe, aproape de fiecare dată, oamenii responsabili nu pățesc nimic. Din păcate, nu putem spune același lucru despre un bărbat de 39 de ani care a vrut să fure un copac din pădure ca să se încălzească acasă.

defrisarea-primavara

Din păcate pentru el, a fost găsit mort de către autoritățile din Dâmbovița, în apropierea pădurii din Fieni. Bărbatul și-a pierdut viața după ce a o fost accidentat de un copac pe care l-a tăiat ilegal.

Cel mai probabil, era mort de cel puțin șase zile. Deși l-au găsit ieri, dispariția bărbatului a fost sesizată marți, când polițiștii din Fieni au fost alertați că acesta a plecat de acasă în 20 februarie și nu s-a întors. În urma unei investigații preliminare, polițiștii au ajuns la concluzia că bărbatul a plecat de acasă cu o căruță și mai multe instrumente de tăiat lemne.

„Au fost demarate activitățile de căutare, iar în această după-amiază (miercuri-n.r.), bărbatul a fost găsit decedat într-o zonă împădurită din apropierea izlazului din Fieni”, au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.

Investigația nu s-a încheiat încă, deși firul evenimentelor pare unul cât se poate de clar. Omul și-a pierdut viața din cauza faptului că a fost lovit de copacul pe care încerca să-l taie ilegal. Gestul aparent nevinovat i-a fost mortal. Chiar și așa, cadavrul bărbatului de 39 de ani urmează să fie preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI