A turnat zeamă de lămâie în mașina de spălat vase și a pornit programul. Ce s-a întâmplat e uimitor

A turnat zeamă de lămâie în mașina de spălat vase și a pornit programul. Ce s-a întâmplat e uimitor
A turnat zeama de lamaie in masina de spalat vase si a pornit programul. Ce s-a intamplat e uimitor

Cu toții știm faptul că lămâia are multe proprietăți și se poate folosi în mai multe situații, mai mult sau mai puțin urgente. Pe lângă gustul său specific, lămâia ajută la curățarea diferitelor suprafețe din casă, te scapă de transpirație și este un leac naturist. Ce trebuie să știi despre feliile de lămâie și la ce pot fi folosite în bucătărie. Iată câteva trucuri geniale prin care te poți folosi de lămâile care ți-au rămas în frigider.

Ce se întâmplă dacă pui zeamă de lămâie în mașina de spălat vase

Atunci când nu folosești lămâia pentru a asezona salatele de vară sau a da un plus de savoare peștelui gătit, aceste citrice pot fi folosit în foarte multe domenii. Curăță foarte bine suprafețele și pot fi integrate cu succes în rutina de machiaj a femeilor.

De exemplu, un truc ideal este să folosiți lămâie atunci când curățați mașina de spălat vase. Sunt momente în care mașina de spălat capătă anumite mirosuri și parcă nici nu mai curăță vasele la fel de bine.

Tot ce trebuie să faci, pentru a curăța aparatura, este să amesteci două linguri de suc de lămâie cu o cană (200 ml) de oțet, pe care o vei turna în cuva mașinii de spălat vase, după ce ai golit toate spațiile.

Pornește un program scurt, iar mirosurile neplăcute vor dispărea ca prin farmec. După o astfel de reîmprospătare, puneți odată cu capsulele de detergent și câteva picături de ulei esențial de lămâie. Mirosul proaspăt se va menține mai mult timp.

Curăță aragazul cu bicarbonat de sodiu și lămâie

Atunci când trebuie să cureți petele de ulei și grăsime de pe aragaz și nu ai mult timp la dispoziție, gospodinele îți recomandă să apelezi cu încredere la acest truc. Tot ce trebuie să faci este să amesteci 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors cu 2 linguri de bicarbonat de sodiu.

Pasta care se formează se întinde pe plită și se lasă 2 sau 3 minute. Șterge totul cu o cârpă sau lavetă umedă, iar rezultatele se vor vedea imediat. Suprafața își va recăpăta strălucirea. Același truc poate fi folosit și pentru curățarea cuptorului cu microunde.

Lămâia funcționează ca un deodorant natural

Probabil unul dintre cele mai folosite trucuri cu zeama de lămâie este un mic secret de frumusețe, pe care femeile îl folosesc de mulți ani încoace.

Se pare că sucul de lămâie funcționează pe post de deodorant natural. Mai exact, ca să eviți apariția petelor de transpirație inestetice de pe haine, tot ce trebuie să faci este să storci o jumătate de lămâie, iar cu zeama respectivă te vei da la subraț. Acest truc reglează pH-ul pielii și nu vei mai avea probleme cu transpirația, de acum încolo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI