A turnat vodcă pe blugii murdari și i-a băgat în mașina de spălat. Ce s-a întâmplat după 30 de minute

A turnat vodcă pe blugii murdari și i-a băgat în mașina de spălat. Ce s-a întâmplat  după 30 de minute
Ce se întâmplă dacă pui vodcă peste blugii murdari?

Ce se întâmplă dacă pui vodcă pe blugii murdari? Trebuie să îi bagi mai apoi la mașină la un program pe care îl folosești de obicei. O gospodină a încercat acest lucru și a scos perechea de pantaloni după 30 de minute. Aceasta a rămas fără cuvinte când a văzut rezultatul. Ce s-a petrecut în timp ce blugii se spălau? Nimeni nu s-ar fi așteptat la o așa schimbare într-un timp atât de scurt. Iată ce trebuie să faci!

Truc pentru blugi murdari: cum trebuie să îi speli?

Toate gospodinele vor să aibă grijă la detalii. Multe dintre ele uită din vedere tocmai blugii atunci când bagă la spălat pentru că au senzația că ei sunt foarte rezistenți. Din păcate, aceștia nu sunt chiar așa. Cei care poartă de obicei blugi trebuie să aibă în vedere faptul că este nevoie de grijă și atenție în special în momentul de spălare.

Blugii din denim fac parte din vestimentația noastră indiferent de anotimpul în care suntem. Aceștia pot fi asortați la orice, sunt lejeri și pentru buzunarele tuturor. De asemenea, o astfel de pereche de pantaloni este pe gustul tuturor.

Cu toate astea, de-a lungul spălărilor blugii au fost subiectul multor dezbateri. Unii au susținut că trebuie să îi spălați după fiecare purtare, iar alții au mărturisit că materialul s-ar deteriora rapid dacă s-ar întâmplat asta.

Ce spun specialiștii?

Iată că blugii nu se spală cât mai des posibil. Un specialist a susținut că ei se deteriorează și își pierd culoarea dacă vei face asta.

„Blugii se spală cât mai puțin posibil sau chiar deloc. Cu cât vei spăla mai des blugii, cu atât ei se vor deteriora mai repede, în special blugii închiși își pierd rapid din culoare‟, a fost declarația surprinzătoare a lui Benjamin Talley Smith, designer și specialist în articole vestimentare din denim, pentru „Today‟.

Ideea este susținută și de Patric Richardson, gazda „The Laundry Guy”. Acesta susține că poți să îți poți spăla blugii după nouă sau zece purtări. Acest timp este ideal în privirea vedetei.

Bărbatul a susținut că folosește vodcă în acest proces pentru că alcoolul îndepărtează orice miros.‟: „Poți să îți speli blugii după nouă sau zece purtări, pentru mine acest interval de timp este ideal. Apa ușor călduță va activa detergentul. Vodca îndepărtează orice miros, dar mai ales este un puternic antibacterian‟, a mărturisit el.

Urmăriți Playtech.ro și pe