Cum să speli blugii la mașina de spălat. Nu se vor mai decolora vreodată

Cum să speli blugii la mașina de spălat. Nu se vor mai decolora vreodată
Cum să speli corect blugii la mașina de spălat?

Există câteva trucuri care să te ajute în privința blugilor. Ei sunt piesele vestimentare preferate ale tuturor și cu siguranță ai mai mult de o pereche în garderoba ta. Unii dintre ei sunt puțin complicat de spălat, pentru că își pierd mai repede culoarea și forma. Ce trebuie să faci pentru ca aceștia să arate impecabil chiar și după multe spălări? Nu trebuie să îți mai cumperi alții noi o bună perioadă. Iată cum trebuie să procedezi!

Truc pentru blugi: cum să îi speli la mașina de spălat?

Blugii sunt prezenți la aproape toate evenimentele din viața noastră. Aceștia sunt comozi și pot fi integrați în aproape orice context. Unii oameni cred că nu există o piesă vestimentară mai versatilă și mai confortabilă în afară de treninguri.

Trebuie, însă, să știi cum să îi îngrijești pentru a nu îi cumpăra din nou la perioade scurte de timp. Iată câteva sfaturi utile pentru spălarea lor!

Blugii noi trebuie spălați manual pentru că la început pierd mai mult pigment decât de obicei, iar alte haine se pot colora de la ei. De asemenea, îți este recomandat să întorci blugii pe dos atunci când îi bagi în cuva mașinii de spălat.

Poți să îi pui la curățat la un program obișnuit de spălare. Este util să folosești un detergent fin, cu toate că denimul este un material tare și ai crede că nu este atât de sensibil.

După ce întorci blugii pe dos, este important să deschizi fiermoarul pentru că în mașină el creează presiune suplimentară pe țesătură și asta face să se deterioreze mai ușor. Blugii se spală de regulă la 30 de grade. Setează un număr mediu de rotații, fără stoarcere.

Ce trebuie să faci?

Pentru uscare ai nevoie de o suprafață plană sau pe un suport special, nu pe radiatoare sau pe scaune ori agățați de cuier. Trebuie să știi că blugii adevărați nu trebuie călcați. Denimul este o țesătură dură, deloc sensibilă la cute. Dacă ei sunt de calitate, atunci nu trebuie să ai probleme.

Nu trebuie să îți faci griji pentru petele pe care le poți avea pe ei. Poți să îndepărtezi cu succes grăsimea, iarba, cerneala, petele de transpirație, uleiul sau cafeaua.

Șterge pata cu pastă de dinți la scurt timp după ce s-a întâmplat să scapi ceva pe tine, după care spală în mod obișnuit. Nu uita de sfaturile de mai sus pentru a putea astfel să le lungești viața.