A turnat bere în tigaie şi a lăsat-o câteva minute. Efectul a uimit-o total

A turnat bere în tigaie şi a lăsat-o câteva minute. Efectul a uimit-o total
A turnat bere în tigaie şi a lasat-o câteva minute.

Când vine vorba de recomandări pentru curățarea casei, parcă niciodată nu sunt suficient de multe sfaturi și trucuri. Dar ce se întâmplă dacă folosești berea într-un truc de curățare? Efectul este uimitor!

De ce să torni bere în tigaie şi să o lași câteva minute

Trucul cu bere te ajută să îndepărtezi grăsimea blocată de pe tigăile tale, rapid, fără să te chinui să freci grăsimea întărită. Iată cum te poți folosi de această băutură alcoolică fermentată, extrem de populară în lume.

Află cum să folosești acest truc cu bere pentru a îndepărta grăsimea blocată din tigăi și începe să economisești din detergentul de vase! Potrivit experților TikTok, este posibil să-ți faci vasele să arate ca noi atunci când folosești berea. Iată care este secretul cel mai bine păstrat.

Pentru a îndepărta grăsimea lipită de tigăi, vei lăsa ustensilele înmuiate în acest lichid timp de câteva minute. După aproximativ 15 sau 20 de minute vei curăța totul normal și vei vedea cum componentele berii ajută la desprinderea rămășițelor acumulate.

Cum mai poți folosi berea?

Crezi sau nu, această băutură poate fi foarte eficientă pentru a respinge dăunătorii de pe plantele tale., dar și pentru le face să strălucească. Șterge frunzele cu bere. Ca să redai strălucirea mobilei, ai nevoie de o cârpă dintr-un material pe care să o înmoi în bere, apoi trebuie să ștergi un pic mai apăsat, pentru ca berea să intre în mobilă lăsând-o strălucitoare.

Berea folosește foarte bine și ca îngrășământ pentru sol. Plantele au nevoie de un sol bun cu multe îngrășăminte naturale pentru a se dezvolta frumos și sănătos. Poți să folosești câteva sticle pentru a fertiliza solul și pentru a ajuta plantele să se dezvolte frumos.

Berea mai poate fi folosită și pentru a reda strălucirea bijuteriilor. Astfel că dacă ai bijuterii din argint, ele își vor recăpăta strălucirea prin spălarea cu pastă de dinți, cu bicarbonat de sodiu sau cu bere.

Berea ajută și la înfrumusețare. Ea întărește firul de păr și îi redă strălucirea naturală, dar berea mai poate și să deschidă nuanța părului cu câteva tonuri, căpătând astfel o luminozitate naturală.

Berea se poate folosi și în arta culinară, având capacitatea de a marina carnea și de a frăgezi carnea. Pentru carne, poți face un baiț din bere și mirodenii și lasă la macerat câteva ore. Pentru pâine sau alte produse de patiserie poți folosi bere în loc de drojdie și o să ai parte de o surpriză plăcută: aluatul va fi mult mai fraged și mai gustos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI