A salvat un câine de la adăpost, dar ce a aflat după a fost cu adevărat uimitor

A salvat un câine de la adăpost, dar ce a aflat după a fost cu adevărat uimitor

În momentul în care cineva adoptă un câine de la adăpost, i-a salvat viața. Nu te-ai aștepta însă ca acel gest lăudabil să vină la pachet cu un cadou imens.

Dacă ai avut un câine în familie, știi că patrupedele se atașează foarte mult de stăpânii lor, iar reversul este de asemenea valabil. Nu sunt doar parteneri de joacă, ci prieteni gata să-și dea viața pentru tine. Ei nu te uită niciodată și ar face orice să nu te desparți de ei.

De cele mai multe ori, copiii se atașează mai mult de câini decât părinții lor. Unii părinți percep animalele de companie ca o sursă de stres și, când te aștepți mai puțin, s-ar putea să te lase fără. Aceasta a fost și povestea lui Nicole Renae. Ea a crescut împreună cu un cățeluș pe care l-a iubit la culme. A fost un cadou de la bunica ei, era femelă și o chema Chloe. Pentru o lungă perioadă de timp, animalul a fost cel mai bun prieten al lui Nicole și erau inseparabili.

Într-o zi, din cauza noului loc de muncă al tătălui lui Nicole, Chloe a fost trimisă la un adăpost de câini. Bărbatul a început să lucreze de acasă și avea nevoie de mai multă liniște. Fetița a fost devastată, iar faptul că a era singură la părinți a amplificat drama pierderii.

Au trecut anii, iar când Nicole a avut propria familie, și-a dat seama că nu este completă fără un patruped. Împreună cu soțul ei, s-au dus la adăpostul din apropiere pentru a adopta un câine. Inițial, au vrut unul foarte micuț și tânăr pe care să-l crească. Datorită unui anunț de pe Facebook postat de adăpost, s-au orientat însă către un senior.

În prima fază, nu i-a venit să creadă cât de mult semăna animalul din poză cu Chloe al ei din copilărie. După 8 ani de la despărțire însă, cele două s-au reunit din întâmplare. Și-a recuperat cel mai bun prieten, iar ca să fie sigur a verificat numărul de pe microcipul implantat în cățel. Astfel, bănuiala ei i-a fost confirmată. Mult mai în vârstă, acesta era câinele pe care l-a pierdut din cauza tătălui ei.