A pus sare de bucătărie pe păr, apoi s-a șamponat bine de tot. Trucul ieftin al acestei femei te va ajuta și pe tine

A pus sare de bucătărie pe păr, apoi s-a șamponat bine de tot. Trucul ieftin al acestei femei te va ajuta și pe tine
Incearca trucul ieftin si care functioneaza de minune

Sarea de masă este fabricată din clorură de sodiu, o substanță chimică care face parte dintr-o clasă mai mare de săruri. Sarea de mare, pe de altă parte, se formează prin evaporarea apei de mare. Acest ingredient este foarte important pentru viața oamenilor, fiind consumat zilnic pentru gătit. Cu toate acestea, sarea poate fi folosită și în produsele de înfrumusețare. Ea poate face minuni pentru păr și piele.

Sarea te scapă de mătreață și păr gras

Părul gras rezultă din glandele sebacee excesiv de active de pe scalp, care produc prea mult ulei. Această problemă poate fi rezolvată cu sare. Trebuie doar să adăugați 2-3 linguri în șamponul dumneavoastră pentru a vă spăla părul cu ea. După primul tratament veți observa rezultate pozitive. Părul va fi fără exces de ulei.

Mătreața este stratul format pe scalp din bucăți mici de celule moarte ale pielii. Sarea este capabilă să stimuleze circulația și să elimine fulgii de mătreață, protejând scalpul de dezvoltarea ciupercilor. Trebuie să vă împărțiți părul în secțiuni și să presărați 1-2 lingurițe de sare pe scalp, masând ușor cu degetele umede timp de aproximativ 10 minute. După aceea, spălați-l ca de obicei.

Sarea de mare este perfectă pentru creșterea părului. Dacă suferiți de alopecie, sau de căderea părului, atunci trebuie să folosiți sarea de mare pentru stimularea naturală a creșterii părului.

Cum să procedezi

Spălați părul așa cum faceți în mod normal și masați ușor scalpul umed cu sare de mare timp de aproximativ 10-15 minute. După ce ați terminat, spălați-l. Tratamentul trebuie repetat de 2 ori pe săptămână, timp de 2 luni.

Ca să scăpați de mătreață, puteți adăuga sarea în șampon și amestecați bine.

Spălați-vă părul cu apă caldă și folosiți amestecul de sare și șampon ca și cum ați folosi șamponul obișnuit.

Masați scalpul cu mișcări circulare cu vârful degetelor pentru a elimina fulgii și depunerile. După ce v-ați masat scalpul timp de câteva minute, spălați-vă părul cu apă rece.

Finalizați cu balsam. Aplicați balsamul de la jumătate până la vârfurile părului. Evitați orice contact cu scalpul pentru a preveni acumularea de produs.