A pus o ceașcă de ceai peste florile din grădină și a lăsat așa o zi. Ce s-a întâmplat apoi este neașteptat

A pus o ceașcă de ceai peste florile din grădină și a lăsat așa o zi. Ce s-a întâmplat apoi este neașteptat
Ce se întâmplă dacă pui o ceașcă de ceai peste florile din grădină?

Mulți vor să își amenajeze cât mai frumos grădinile și să aibă grijă de ele fără să le umple de fel și fel de soluții chimice din supermarket-uri. O grădină bine îngrijită era pe vremuri semnul oamenilor gospodari. Ce se întâmplă dacă pui o ceașcă de ceai peste florile pe care le ai? Trebuie să lași să-și facă rezultatul preț de o zi, mai apoi o să vezi diferența.

Truc pentru grădina ta: ce se întâmplă dacă pui o ceașcă de ceai peste flori?

O grădină plină de flori și bine îngrijită era cândva semnul că în locuința cu pricina stă un om gospodar. Desigur că toate lumea își dorește o curte impecabilă care să-i întâmpine pe invitați cu miresme de flori sau cu diverse alte plante decorative ori chiar mici părți cu câteva legume crescute special natural pentru consumul familiei, dar asta se face cu greu.

Oamenii iau din ce în ce mai mult în considerare trucurile simple care conțin ingrediente naturale pe care le are oricine în cămară sau frigider. Acest lucru se întâmplă pentru a evita pe cât posibil soluțiile chimice din supermarket-uri care rănesc florile și nu fac bine fructelor sau legumelor din grădina proprie. În mod surprinzător, plantelor le place laptele, deși puțini știu asta.

Trebuie să-l diluezi puțin cu apă și funcționează întocmai ca un fertilizator cu proprietăți antifungice. Conține proteine, vitamina B și zahăr și te ajută cu recolta Nu trebuie să folosești prea mult pentru că poate produce o bacterie care să strice solul. De asemenea, un alt truc util și recomandat de specialiști este cel cu ceaiul. Pune semințele dorite într-o ceașcă de ceai pentru a încuraja germinarea lor.

Taninul le va slăbi în cele din urmă învelișul și astfel vei vedea mult mai rapid creșterea lor. Ceaiul de mușețel este deosebit de eficient pentru că are proprietăți antifungice care reduc probabilitatea bolilor care omoară sămânța înainte să germineze. E recomandat să le ții în ceai preț de o zi, ulterior să le plantezi așa cum obișnuiești să o faci în mod normal.

Sfaturi practice pentru grădină

 1. Ghivece pentru rasaduri din sticle de plastic
 2. Ingrasamant din zat de cafea
 3. Atragerea insectelor benefice in gradina
 4. Protejarea naturala a plantelor
 5. Suport pentru manusile de gradina
 6. Husa pentru telefon din sosete
 7. Cosuri de gunoi pentru gradina
 8. Suporturi naturale pentru flori
 9. Suport pentru uneltele de gradina
 10. Plantator gradina
 11. Ingrasamant pentru rosii dulci
 12. Marcarea rasadurilor cu furculite din plastic
 13. Rasaduri de trandafiri in cartofi
 14. Cutie cu pietre pentru spalarea picioarelor
 15. Capcane pentru viespi
 16. Ingrasamant pentru flori din coji de banane
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI