A pus bicarbonat peste piure și nu i-a venit să creadă rezultatul final. Ce truc genial

A pus bicarbonat peste piure și nu i-a venit să creadă rezultatul final. Ce truc genial
Piureul se face foarte fin cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

O gospodină a pus bicarbonat peste piure și nu i-a venit să creadă rezultatul final. A descoperit un truc genial care poate fi folosit de către oricine cu rezultate spectaculoase.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în piureu. Rezultatul esete fabulos

Bicarbonatul de sodiu este soluția pentru multe dintre problemele de pe lângă casă, începând cu curățenia și terminând cu folosirea lui la prepararea mâncării. Astfel, s-a descoperit că bicarbonatul de sodiu poate fi folosit cu succes chiar la prepararea piureului. Bicarbonatul de sodiu alimentar poate fi folosit si pentru prepararea alimentelor. Specialiștii au descoperit că acesta ajuta digestia, fiind o solutie eficienta și pentru persoanele care vor să piardă în greutate.

Bicarbonatul de sodiu frăgezește carnea

De asemenea, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru frăgezirea cărnii, dar și pentru păstrarea culorilor unor legume în timpul preparării termice, asa cum este conopida. În plus, adaugat in piureuri, bicarbonatul de sodiu, le ofera acestora o textura pufoasa si fina. Poate, de asemenea, sa neutralizeze aciditatea sucurilor de citrice si a limonadei, O altă întrebuințare a bicarbonatului de sodiu este folosirea lui în lapte, pentru ca acesta să nu se mai închege.

Bicarbonatul de sodiu face dinți strălucitori

Bicarbonatul de sodiu alimentar poate înlocui cu succes pasta de dinți, deoarece neutralizează mirosurile bucale neplăcute și curață dantura. În plus, după spalarea dinților cu bicarbonat, dinții vor deveni vizibil mai albi, dar și mai strălucitori. Pe termen lung, acesta poate reduce tartrul și preveni apariția lui, precum si a cariilor dentare. Pentru ca este un abraziv, stomatologii recomandă utilizarea alternativă a celor două produse și folosirea ocazională a bicarbonatului, la intervale de o săptămână, ca să nu se zgârie smalțul dinților.

Bicarbonatul de sodiu anulează mirosul de transpirație

De asemenea, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit în mai multe feluri pentru îngrijirea personală. Spre exemplu, datorita pH-ului sau bazic, bicarbonatul poate anula mirosurile neplăcute de la transpiratie. În plus, bicarbonatul poate fi folosit pentru îngrijirea tenului, acesta având proprietăți vindecatoare pentru probleme precum coșurile (acneea).

Bicarbonatul de sodiu are grijă de păr și de scalp

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit și pentru îngrijirea părului. Amestecat cu șamponul, poate elimina mătreața și reduce dermatita, îmbunătățind sănătatea scalpului. Bicarbonatul de sodiu este folosit de multe persoane pentru înmuierea țesuturilor aspre, asa cum este pielea din zona coatelor si a genunchilor. Praful magic poate fi folosit și în manichiura.

Bicarbonatul de sodiu îngrijește pielea

Presărat în apă, înmoaie cuticulele eficient. Acestea vor putea fi împinse ușor cu un bețișor. Bicarbonatul de sodiu mai poate fi folosit și ca mască facială sau exfoliant pentru îngrijirea tenului, preum si a pielii corpului. Îndepărtează celulele moarte ale dermei, fără să o lezeze și îți lasă pielea curată, fină, dar și strălucitoare în același timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI