A pus bicarbonat de sodiu în scrumieră. Ce s-a întâmplat în doar 5 minute

A pus bicarbonat de sodiu în scrumieră. Ce s-a întâmplat în doar 5 minute
Rezultat incredibil. De ce să pui bicarbonat de sodiu în scrumieră

Despre bicarbonatul de sodiu ştie toată lumea că este “aur” în gospodărie, acesta ajutând la multe dintre problemele care pot apărea într-o casă. Descoperirea făcută, însă, de o femeie care a pus praful “minune” în scrumieră a devenit virală. Nimeni nu se aştepta la asta.

De ce să pui bicarbonat de sodiu în scrumieră

Sătulă de mirosul de tutun din casă cauzat de mucurile de ţigară lăsate de soţul său în scrumieră, o femeie a încercat tot felul de trucuri pentru a scăpa de această problemă. A cumpărat produse chimice scumpe din comerţ, a spălat toate obiectele cu detergenţi parfumaţi, însă rezultatul era mereu acelaşi: mirosul greoi nu dispărea.

Într-o zi, însă, curăţând bucătăria cu bicarbonat de sodiu, s-a gândit că ar putea pune praful în scrumieră. După doar 5 minute, efectul a fost unul incredibil. Mirosul de ţigară a dispărut complet. Ideea a fost imediat preluată de multe gospodine din întreaga lume, experimentul devenind astfel viral.

Aşadar, dacă ai probleme cu mirosul de tutun din locuinţă, nu mai sta pe gânduri şi foloseşte bicarbonatul de sodiu. Poţi spăla chiar şi toate textilele impregnate cu fum de ţigară şi să freci mobila cu o soluţie formată din acest praf şi apă.

Desigur, încăperea în care se fumează trebuie aerisită cât mai des. Un alt lucru pe care îl poţi face este să laşi boluri mici cu bicarbonat în camera afectată de mirosul de tutun sau să pulverizezi peste covoare un amestec făcut din o lingură de bicarbonat, una de suc de lămâie şi o cană de apă caldă.

Rezultat incredibil. De ce să pui bicarbonat de sodiu în scrumieră
Rezultat incredibil. De ce să pui bicarbonat de sodiu în scrumieră

La ce mai poţi folosi bicarbonatul de sodiu

În cazul în care perdelele s-au îngălbenit de la soare, nu trebuie neapărat să le schimbi. Lasă-le la înmuiat în apă caldă amestecată cu bicarbonat peste noapte, apoi bagă-le la spălat la un program normal. Pentru dezinfectarea băii, foloseşte o pastă din praful magic şi apă şi freacă cu ajutorul unui burete toate obiectele sanitare. Pe lângă faptul că le igienizează, acest amestec are şi rolul de a elimina calcarul.

Dacă nu mai ştii cum să scapi de insecte, atunci pune în colţurile casei şi la geamuri bicarbonat şi vei tobserva că acestea vor dispărea în timp de tot. De asemenea, bicarbonatul de scapă de mirosul neplăcut din frigider. Ce ai de făcut?! Doar să pui un săculeţ cu acest produs în uşa de la frigider. Simplu, nu-i aşa?!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI