A pus bicarbonat de sodiu în interiorul mașinii și a lăsat așa câteva minute. Ce s-a întâmplat după este uimitor

A pus bicarbonat de sodiu în interiorul mașinii și a lăsat așa câteva minute. Ce s-a întâmplat după este uimitor
Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în interiorul mașinii

Bicarbonatul de sodiu este folosit în multe situații de milioane de români. Produsul are efecte miraculoase, astfel că de această dată proprietarii de mașini vor fi cei mai fericiți pentru că el poate fi folosit în momente ce pot să pară fără șanse de scăpare.

Efectele bicarbonatului de sodiu. Cum îți poți curăța mașina

Bicarbonatul de sodiu este bun la diverse lucruri, de la agent de dospire, până la eliminarea mirosului și curățarea diverselor suprafețe sau metale. În același timp, mașinile pot fi curățate cu acest produs uimitor, fără a fi nevoie să apelezi la ajutor. Dacă nu știai cum să îți faci automobilul să fie cât mai strălucitor, îți spunem noi secretul!

În caz că mașina are vopsea metalizată, evită să folosești bicarbonat de sodiu pentru că o poți zgâria. În schimb, amestecă o cană din acest produs într-o sticlă de apă de doi litri și folosește-te de o lavetă moale pentru a curăta geamurile, preșurile, farurile și pneurile. Procesul ce cândva te speria va fi acum mai ușor ca niciodată.

Te poți folosi de acest secret și dacă mașina ta are jante de aliaj, dar ferește-te de instrumente de frecat foarte dure. Cât despre interiorul automobilului, accesoriile de plastic și bordul intră în zonele ce pot fi curătațe cu bicarbonat de sodiu. Este important să ai la îndemână o lavetă cât se poate de moale pentru a evita eventualele zgârieturi.

La ce mai este bun bicarbonatul de sodiu. Puțin știu aceste metode

Pentru că uneori decojitul ouălelor este un proces ce te pune în dificultate, adaugă puțin bicarbonat de sodiu în apa în care se fierb alimentele. Astfel, mărești alcalinitatea și ele se vor decoji foarte repede și ușor. De asemenea, cu ajutorul bicarbonatului poți elimina mirosurile neplăcute din cuptor, frigider sau cuptorul cu microunde. Pentru ultimul, pune bicarbonat într-o cană cu apă și zeamă de lămâie, apoi lasă totul 1 minut la o temperatură ridicată. Vei putea curăța mai repede interiorul dispozitivul electrocasnic.

Aragazul este greu de curățat și de multe ori îl lăsăm ultimul din casă. Totuși, bicarbonatul de sodiu te va scăpa de această muncă. Combină puțin din produsul cu efecte miraculoase cu oteț pentru partea metalică, lăsând pasta să acționeze timp de 10-20 de minute înainte de a curăța.  Bicarbonatul de sodiu salvează, de asemenea, multe gospodine. El poate să fie pus în prăjituri în caz că în casă nu există praf de copt, dar elimină și mirosul de ceapă și usturoi de pe mâini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI