23 oct. 2020 | 12:59

A pus bicarbonat de sodiu în gelul de duș și s-a spălat normal. Efectul miraculos lăsat pe piele

Știri generale
A pus bicarbonat de sodiu în gelul de duș și s-a spălat normal. Efectul miraculos lăsat pe piele
Ce se întâmplă dacă amesteci bicarbonat de sodiu cu gelul de duş

Utilizările bicarbonatului de sodiu în cosmetică sunt multiple, din ce în ce mai multe femei apelând la acest produs ieftin pentru a scăpa de anumite afecţiuni. Praful “magic” tratează acneea, redă aspectul sănătos al unghiilor îngălbenite de ojă şi elimină mătreaţa din păr. Are, însă, şi un efect miraculos pentru piele atunci când îl adaugi în gelul de duș.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în gelul de duș

Despre bicarbonatul de sodiu ştie toată lumea că este de neînlocuit în gospodărie, dar şi în cosmetică. Din ce în ce mai multe persoane renunţă la produsele chimice şi scumpe din comerţ şi îşi îndreaptă atenţia către cele naturale. Pentru a avea o piele sănătoasă, strălucitoare amestecă gelul de duş pe care obişnuieşti să îl foloseşti cu bicarbonat de sodiu. Astfel, obţii un extraordinar exfoliant pentru corp. Uşor abraziv, acesta ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi oferă un aspect sănătos pielii. Este important de precizat că, în cazul în care ai o piele sensibilă şi uscată, acest procedeu îţi este interzis.

O altă modalitate pentru a exfolia pielea este să amesteci trei părţi de bicarbonat cu una de apă şi să speli pielea cu un burete. La final, clăteşte cu apă caldă şi hidratează bine cu un unt de corp sau ulei de migdale ori cocos. Pielea va deveni astfel mai catifelată. Poţi face asta o dată pe săptămână, nu mai des, pentru a nu te irita.

Efect incredibil! Ce se întâmplă dacă amesteci şamponul cu bicarbonat de sodiu

Efect incredibil! Ce se întâmplă dacă amesteci şamponul cu bicarbonat de sodiu

Ce se întâmplă dacă amesteci şamponul cu bicarbonat

Un alt truc genial este cel în care amesteci şamponul pe care îl foloseşti în mod normal cu bicarbonat. Rezultatul?! Părul va fi mai curat, mai uşor de pieptănat şi vei scăpa de mătreaţă. Simplu, nu-i aşa? Pentru o podoabă capilară cu mai mult volum, amestecă apa cu bicarbonat şi stropeşte la rădăcina părului. Usucă-l şi aranjează-l în funcţie de preferinţe.

Pentru dinţi mai albi, apelează cu toată încrederea la praful minune. Pune pe periuţa de dinţi puţin bicarbonat şi spală ca de obicei. Repetă procedeul timp de două săptămâni, zilnic, şi vei observa rezultate incredibile.

Dacă vrei unghii sănătoase, amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu jumătate de zeamă de lămâie şi 200 de ml de apă. Pune într-un bol şi ţine mâinile în acest lichid pentru 30 de minute. Vei scăpa astfel de unghiile îngălbenite de oja folosită timp îndelungat.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro