O femeie a pus bicarbonat de sodiu într-un pahar cu suc de lămâie. Ce s-a întâmplat în cel mai scurt timp

O femeie a pus bicarbonat de sodiu într-un pahar cu suc de lămâie. Ce s-a întâmplat în cel mai scurt timp
Puterea secretă a bicarbonatului de sodiu și a lămâii

Toată lumea știe că bicarbonatul de sodiu este bun la multe. De la curățat prin casă și până la micile tratamente naturiste. Dar știți ce se întâmplă când amestecați, chiar și din greșeală, bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie într-un pahar? Vom încerca să aflăm împreună.

Ce putere secretă au bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie

O femeie a pus bicarbonat de sodiu într-un pahar cu suc de lămâie. Ce s-a întâmplat în cel mai scurt timp
Bicarbonat de sodiu și sucul de lămâie sunt un mijloc deosebit de puternic de alcalinizare a corpului.

Muște gospodine care folosesc, aproape zilnic, bicarbonat de sodiu, s-au întrebat ce se întâmplă când amesteci cele două elemente. Dacă vă gândiți la tratamente naturiste, vă spunem că, în combinație, bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie sunt un mijloc deosebit de puternic de alcalinizare a corpului.

PH-ul crește, prezența și creșterea agenților patogeni sunt contracarate considerabil. În același timp sucul gastric se recuperează și sistemul imunitar primesc un impuls puternic. Efectul este datorat unei cantități mari de vitamina C din lămâie, care ajută organismul să ajute la curățarea agenților patogeni. Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie au proprietăți anti-cancer. Mai multe teste au arătat că un pH scăzut, aciditate ridicată, a organismului favorizează creșterea agenților patogeni și a celulelor canceroase.

Ce se întâmplă când turnăm bicarbonat de sodiu într-un pahar cu suc de lămâie

Dar întrebarea rămâne totuși. ce se întâmplă când amestecăm bicarbonatul și sucul de lămâie? În afară de efectele curative, cele două în amestec, mai au și alte proprietăți, de curățare. O explicație ar fi că bicarbonatul de sodiu reacționează cu acidul citric din sucul de lămâie pentru a forma dioxid de carbon gazos. În afară de această explicație, puțin științifică, efectul celor două mai este și altul. Cum, rămâne să vedem în continuare.

1.Bicarbonatul și sucul de lămâie ajută la îndepărtarea petelor

Dacă recipientele de plastic s-au pătat de la alimentele pe care le depozitați în ele, bicarbonatul și lămâia pot elimina aceste pete. Stropiți câteva picături de suc pe pete. Acoperiți-l cu bicarbonat și frecați sifonul peste suprafața recipientului. Clătiți-l imediat sau lăsați amestecul să stea peste noapte ca să dzolve petele.

2.Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie ajută la curățarea chiuvetei

O chiuvetă murdară, colorată, trebuie spălată cu bicarbonat de sodiu și suc de lămâie. Mai întâi, frecați petele cu o cantitate generoasă de bicarbonat și un burete ușor umed. Deoarece bicarbonatul de sodiu este ușor abraziv, va ajuta la îndepărtarea murdăriei de pe suprafața chiuvetei. După ce ați terminat de spălat, treceți peste toată chiuveta cu lămâi feliate. Pielea lămâii va ajuta la ridicarea murdăriei și a ruginei, iar sucul din interior va ajuta la înălbirea petelor. Sucul de lămâie este util în special la petele de rugină.

3.Bicarbonatul și sucul de lămâie ajută la tratarea scalpului

Când amesteci sucul de lămâie cu bicarbonat de sodiu, poți trata mătreața și îmbunătăți aspectul părului tău. Formați o pastă combinând bicarbonat de sodiu și suc de lămâie. Frecați-l pe scalp timp de două minute și lăsați-l pentru alte cinci minute să-și facă efectul. Clătiți scalpul și va lua mătreață, murdăria și uleiul. Utilizați acest tratament pe scalp câteva zile pe săptămână.

4.Bicarbonatul și sucul de lămâie ajută la înălbirea danturii

Aceeași pastă pe care o folosiți pe scalp funcționează și la dinți. Adăugați suc de lămâie la bicarbonat de sodiu până când se amestecă la consistența unei paste groase. Uscați-vă dinții cu un prosop de hârtie. Apoi, folosiți o periuță de dinți pentru a aplica pasta pe dinți și lăsați-o acolo un minut. Clătiți-i după un minut, deoarece nu doriți să vă expuneți dinții la acidul lămâii prea mult timp. Acest proces vă poate ajuta să vă albiți dinții, deoarece bicarbonatul de sodiu abraziv îndepărtează petele, iar sucul de lămâie are proprietăți de albire.

Concluzii:

Așadar cele două au mai multe întrebuințări. De la cele curative, anti-cancer, și până la curățatul obiectelor casnice din casă, și nu numai. Dacă v-am răspuns la întrebare, atunci la treabă. Testați și voi amestecul dintre cele două.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI