A pus bicarbonat cu oțet în WC și nu i-a venit să creadă ce vede. Ce s-a întâmplat în câteva minute

Cum să folosești bicarbonatul de sodiu la baie? 

Bicarbonatul de sodiu face minuni în privința curățeniei. Multe gosposidne știu deja pe ce suprafețe să-l folosească și cum. Cu toate astea, puțin știau cât de benefic e și la baie. Ce se întâmplă dacă-l pui în closet?

Cum să folosești bicarbonatul de sodiu la baie?

Bicarbonatul de sodiu este unul din ingredientele care nu lipsesc de pe rafturile bucătăriei românilor. Acesta are multe întrebuințări, iar tocmai pentru că este o soluție simplă, ieftină și eficientă e adorată în locul diverselor produse din comerț care sunt pline de compuși chimici. Ingredientul considerat minune te ajută să cureți multe suprafețe din gospodărie și din interiorul locuinței. De asemenea, elimină murdăria și grăsimea de pe oalele sau tigăile care au avut multe de suportat la ultima masă. Puțin știu, dar acesta ajută chiar și în baie. Poți scăpa de diversele pete de la săpun de pe chiuvetă sau poți curăța vasul de toaletă cu el.

Presară bicarbonat de sodiu unde ai nevoie și freacă cu un burete umed locul. Mai mult decât atât, îl poți turna pe pereții bazinului și poți pune puțin oțet ulterior. Lasă câteva minute să acționeze și totul va fi curățat perfect. Desigur că dincolo de curățenie, multe bucătărese preferă să folosească la unele copturi acest agent de creștere în locul drojdiei uscate sau proaspete ori în combinație cu una dintre cele două.

Cum poți să foloseși bicarbonatul de sodiu la baie?
Cum poți să foloseși bicarbonatul de sodiu la baie?

Alte moduri de folosire benefice

  • pentru curatarea fetei. Tenul este expus zilnic factorilor externi, care accelereaza modificari vizibile ale pielii. De aceea este foarte importanta curatarea tenului pe care o puteti face cu ajutorul unei dischete inmuiata in amestecul de mai sus si apoi sa clatiti cu apa din abundenta.
  • pentru acnee. O masca cu bicarbonat de sodiu este o solutie pentru a regla sebumul si pentru a dezinfecta. De obicei, este combinat cu zeama de lamaie. Dar mare atentie evitati sa folosi zeama de lamaie daca aveti eruptii.
  • pentru pete. Este ideal pentru albirea tenului.
  • pentru hidratare. Se recomanda a se combina o lingurita de bicarbonat de sodiu cu miere, ulei de masline sau ulei de argan.
  • pentru echilibrarea pH-ului.

Atenție! Dacă ai tenul sensibil este bine să știi că acest compus nu este cea mai bună soluție pentru că poate provoca uscăciune, roșeață și iritații mici în condițiile în care știi că ai anumite probleme cu pielea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI