A pus 50 bani pe o cană cu apă înghețată și apoi a plecat în concediu. Ce truc genial și ieftin a descoperit

A pus 50 bani pe o cană cu apă înghețată și apoi a plecat în concediu. Ce truc genial și ieftin a descoperit
Truc util: ce se întâmplă dacă pui 50 de bani pe o cană cu apă înghețată

Ce se întâmplă dacă pui 50 de bani pe o cană cu apă înghețată. E ușor să faci acest truc, ulterior să te apuci de treburile de zi cu zi sau chiar să pleci în concediu. Trucul este genial și ieftin, iar foarte puțin știu de el.

Truc util: pune 50 de bani pe o cană cu apă înghețată

Există un truc genial și foarte ieftin care să te ajute în cazul unei probleme pe care o întâmpină cu toții. Grijile și stresul se adună fix înainte de a pleca în vacanță din multe considerente. Printre principale se numără scosul dispozitivelor electrice din priză.

Desigur că aici putem vorbi și de prietenii care revin în locuința ta pentru a-ți uda plantele sau pentru a avea grijă de animăluțele tale de companiei, dar la fel de importantă este mâncarea rămasă în frigider/congelator.

De preferat ar fi să nu mai faci cumpărăturile așa cum o faci de obicei și să încerci să consumi alimentele pe cât posibil chiar înainte de a pleca departe de casă. Deși ai senzația că dacă le lași în congelator pe unele ești salvat, există și anumite scenarii pe care poate nu le bagi neapărat în seamă în toată graba de pe ultima sută de metri cum ar fi o pană de curent care poate opri congelatorul.

Dacă există o pană mai lungă de patru ore, mâncarea este probabil să se strice, arată specialiștii. Mai mult decât atât, nu este recomandat să consumi mâncarea ce a stat peste 2 ore la o temperatură de 4 grade Celsius. Și cum poți să-ți păstrezi în aceste condiții mâncarea bună de consumat la întoarcere?

Ce trebuie să faci?

Ai nevoie de o cană, apă și o monedă. Umple cana cu apă înainte de a pleca în concediu până ce apa îngheață, ulterior lasă moneda deasupra și mai apoi lasă recipientul în congelator. În felul acesta te poți asigura că mâncarea lăsată în urmă e bună de mâncat.

Concret, trebuie să fii atent la nivelul bănuțului. Dacă moneda se află acolo unde ai pus-o tu, înseamnă că în timp nu s-a produs nicio schimbare și nu ai avut loc de nicio pană de curent care să o afecteze.

Moneda își va schimba poziția dacă apa e înghețată, dezghețată și ulterior revine la forma solidă. Totuși, dacă ai un vecin care să treacă periodic la locuința ta, e indicat să îi ceri să te ajute în verificarea tuturor dispozitivelor periodic. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI