A promis că stă acasă după Survivor, dar… Unde a plecat, din nou, Cristina Șișcanu

Unde a plecat Cristina Șișcanu după ce a părăsit Survivor?

Cristina Șișcanu a părăsit Survivor și s-a reîntors la familie și cei dragi. Deși a spus că va sta acasă, să se bucure de clipele cu familia, a decis să plece din România. Unde s-a dus vedeta de televiziune după ce a fost eliminată de la show-ul sportiv?

Unde a plecat Cristina Șișcanu, după ce a fost eliminată de la Survivor?

Frumoasa Cristina Șișcanu nici nu a ajuns bine în România, din Republica Dominicană, că a decis să părăsească iar meleagurile. Experiența de la Survivor s-a dovedit a fi extrem de solicitantă pe toate planurile, așa că Șișcanu și-a luat soțul și fetița și au plecat în Grecia. După atâtea momente tensionate era nevoie de ceva relaxare în familia Ionescu, care a stat cu sufletul la gură urmărind-o pe aceasta în probele grele pe care le-a trecut cu brio în primele zile de concurs.

 Soția lui Mădălin Ionescu a plecat în Grecia după ce a părăsit Survivor
Soția lui Mădălin Ionescu a plecat în Grecia după ce a părăsit Survivor Sursa Foto: instagram.com

Din păcate, fosta prezentatoare a fost prima care a trebuit să-și ia adio de la competiție, fiind prima eliminată. Aceasta a vorbit la FanArena despre ce a învățat în urma show-ului sportiv și care sunt lucrurile pe care și-a dat seama că trebuie să le corecteze.

Cistina Șișcanu, despre experiența de la Survivor
Cistina Șișcanu, despre experiența de la Survivor

„Lupta este mai mult cu colegii decât cu adversarii”

„Lupta este mai mult cu colegii decât cu adversarii. Eu am stat cu Grațiela pe tot parcursul zborului și am ținut-o de mâna, dinc auza stărilor de anxietate avute, de aceea am fost surprinsă când m-a votat pentru eliminare. Lui Ruby i s-a făcut rău, tot eu am fost alături de ea. Eu sunt o persoană care a lucrat în presă de peste 10 ani, am trăit multe lucruri de genula cesta. Nu am suferit, mai mult mama a suferit. Știam teoretic ce urmează să se întâmple, dar alta e în realitate. Mă simțeam slabă pe traseu, iar tot ce am fcăut a fost un feld e apărare. Mi-e foarte greu să joc, mai ales în condițiile acelea. Tot ce am simțit, aceea am făcut. Nu am jignit pe nimeni cu nimic”
Cristina Șișcanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI