16 iun. 2020 | 16:32

A născut iubita lui Augustin Viziru. Ce nume a primit micuța

Monden
A născut iubita lui Augustin Viziru. Ce nume a primit micuța
Augustin Viziru, primele imagini cu fetița lui. Cum o va chema?

Augustin Viziru este în al nouălea cer! Acesta și-a strâns fetița în brațe pentru prima dată. Iubita sa a născut în urmă cu doar două zile, iar acum cunoscutul actor a venit și cu o filmare pentru fanii săi, dar și cu alte detalii despre micuță.

Cum o va chema pe fetița lui Augustin Viziru?

Augustin Viziru și-a strâns pentru prima oară fetița în brațe. Cunoscutul actor de telenovele a devenit tată în urmă cu două zile. Iubita vedetei a adus pe lume o fetiță de nota 10 pe care fostul concurent de la Survivor nu s-a stăpânit să nu o arate lumii întregi. Alături de filmarea cu moștenitoarea lui a scris un mesaj emoționant în care i-a dezvăluit și numele acesteia. „Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️”, a fost mesajul proaspătului tătic.

Augustin a susținut dintotdeauna că iubește mult copiii și că abia așteaptă să-și întemeieze o familie. După primul mariaj eșuat, acesta a decis să mai petreacă o vreme singur și să se implice mai tare în propriile proiecte, iar de curând a întâlnit femeia perfectă alături de care să facă un copil. Și anunțul că va fi tată a fost o surpriză totală, mai ales dată fiind conjunctura. „Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș”, aspus sursa citată în competiția Survivor.

„Își doresc să se căsătorească”

„Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a împuşcat contractul de la Kanal D.”
Surse din anturajul lui Augustin Viziru click.ro

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro