A murit un cunoscut bucătar. Prezenta o emisiune celebră. Anunțul a fost făcut de familie

A murit un cunoscut bucătar. Prezenta o emisiune celebră. Anunțul a fost făcut de familie
A murit un cunoscut bucătar care prezenta o emisiune celebră

Un bucătar cunoscut s-a stins din viață. Din nefericire, fanii emisiunii sale celebre au aflat tristul anunț de la familia vedetei. Cine este și cum au decis rudele sale să anunțe oamenii care l-au îndrăgit că acesta s-a stins din viață?

A murit un cunoscut bucătar. Familia a făcut anunțul trist

Este vorba despre Gary Rhodes, un bucătar excelent care a devenit cunoscut pentru coafura sa nebună, dar și pentru felul său excentric de a fi. Acesta a murit la vârsta de 59 de ani, iar în urma lui au rămas nenumărate rețete și pasiunea pentru bucătăria britanică. Conform declarațiilor oferite de familie, cea care i-a fost alături în ultima clipă a fost Jennie, soția chef-ului. „Familia Thodes este profund întristată pentru a anunța trecerea soțului, tatălui și fratelui iubit, Gary Rhodes OBE”, arată anunțul familiei regretatului bucătar. De asemenea, aceștia au subliniat faptul că mulțumește tuturor pentru sprijinul lor. „Familia ar dori să le mulțumească tuturor pentru sprijinul acordat și să solicite confidențialitate în acest timp”, arată bbc.com.

Gary s-a născut în sudul Londrei în anul 1960. Studiile sale în domeniul pe care l-a practicat toată viața le-a făcut în Kent, mai apoi s-a antrenat temeinic la Thanet Tehnical College. Amsterdam Hilton a fost locul în care a început să experimenteze cu nouvelle cuisine. După ani de zile de muncă și de exersat rețete din diferite colțuri ale lumii, în 1997 și-a deschis primul restaurant și a devenit OBE în anul 2006.

A murit un celebru bucătar. Cum și-au luat alți colegi adio de la acesta?
A murit un celebru bucătar. Cum și-au luat alți colegi adio de la acesta?

Gordon Ramsay și  Jammy Oliver, mesaje de adio

„Am pierdut un bucătar fantastic astăzi. A fost un bucătar care a pus bucătăria britanică pe hartă. Trimitem toată dragostea și rugăciunile soției și copiilor. O să ne fie dor de tine”
Gordon Ramsay

„Gary a fost un bucătar fantastic și un ambasador incredibil pentru gătitul britanic, a fost o inspirație masivă pentru mine ca tânăr bucătar. El și-a imaginat bucătăria britanică modernă cu eleganță și distracție. Odihnește-te în pace, Chef”
Jammy Oliver

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI