VIDEO Reacția unui cal la decesul stăpânului o să-ți înmoaie picioarele

VIDEO Reacția unui cal la decesul stăpânului o să-ți înmoaie picioarele

Dacă ai trăit cu impresia că animalele nu au suflet și conștiință, clipul de mai jos cu un cal la înmormântarea stăpânului o să-ți schimbe părerea.

La fel ca un câine care abia așteaptă să te întorci acasă ca să te iubească, un cal se pare că se atașează teribil de stăpânul său. Aceste viețuitoare maiestuoase sunt la fel de afectate în momentul în care nu mai ești precum un prieten drag care îți simte lipsa pentru o perioadă îndelungată. Poate părea absurd, dar există multe exemple care să ateste relația specială dintre un cal și stăpânul său, mai ales după mai mulți ani petrecuți împreună.

Dacă un astfel de set de circumstanțe ți se pare absurd, ai în vedere povestea lui Wagner Lima din Brazilia și a calului său, Sereno. Cei doi au fost cei mai bun prieteni pentru aproximativ 8 ani. Au petrecut foarte mult timp împreună și au împărtășit multe experiențe.

Din păcate, într-o zi, Wagner Lima nu s-a mai întors acasă. A plecat într-o deplasare cu motocicleta și a avut un accident tragic. Inițial, a intrat în comă, dar nu a durat mult până și-a pierdut viața. Când nu a mai venit acasă pentru câteva zile, Sereno a devenit agitat și, dintr-un punct de vedere, a presimțit că ceva nu este în regulă.

Ca un gest de compasiune pentru cal și pentru relația apropiată pe care a avut cu stăpânul său, fratele lui Wagner Lima l-a adus la înmormântare. Când animalul a simțit mirosul stăpânului, i s-au tăiat picioarele. A deventi atât de emoționat instant, încât și-a odihnit capul pe sicriu pentru câteva momente, pentru a-și lua la revedere. A bătut nervos și supărat din copite și s-a simțit lipsit de putere. Fratele lui Wagner va avea grijă de el de acum înainte, dar lucrurile nu vor mai fi la fel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI