A murit răpus de cancer, la 37 de ani. Doliu mare în showbiz. Ultimul mesaj al artistului

A murit răpus de cancer, la 37 de ani. Doliu mare în showbiz. Ultimul mesaj al artistului
A murit răpus de cancer, la 37 de ani. Doliu mare în showbiz. Ultimul mesaj al artistului

Un tânăr artist român s-a stins din viață răpus de cancer, la vârsta de doar 37 de ani. În urma lui a rămas un băiețel de șase ani.

A pierdut lupta cu boala

Solistul de muzică armânească Adrian Uzum și-a pierdut viața la doar 37 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. Artistul se afla la tratament în Turcia. Cântărețul suferea de cancer de ceva vreme și a încercat pâna în ultima clipă să-si păstreze optimismul si să lupte pentru viața sa. Deși, se afla la tratament în Turcia, din păcate a fost fără sorți de izbândă.

Artistul păstra legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare și îi ținea la curent pe aceștia cu starea lui de sănătate. În urmă cu mai bine de o săptămână, solistul a postat un mesaj pe contul sau de Facebook.

„ Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună….. Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă. Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine, iar răutatea care îşi pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicată de Dumnezeu şi cu ajutorul vostru”.

Decesul, anunțat pe rețelele de socializare

Cea care a anunțat, joi, 18 februarie, decesul lui Adrian Uzum a fost chiar colega de trupă a solistului. Iata ce scria Denisa Răchită pe contul său de socializare.

”Nu îmi vine să cred. Încă nu conştientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază! Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă. Cine s-ar fi gândit? Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început. Te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui. M-ai creat şi m-ai format în asa fel încât să-ţi fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat şi se pare că mi-ai predat ştafeta.

Nu-i nimic. Îţi promit că tot la fel voi fi şi mâine şi peste ani şi ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau! Am să-ţi duc mai departe numele, până în pânzele albe! Îţi promit să te fac mândru şi te rog să mă şi cerţi când mai greşesc, ca până acum!

Îţi promit şi că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă şi îl voi creşte aşa cum m-ai crescut tu pe mine, dorinţa ta cea mai mare. Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată…”, a fost mesajul colegei sale, Denisa Răchită.

Recent, inclusiv Simona Halep a postat un mesaj prin care cerea ajutor pentru Adrian Uzum.

Artistul are nevoie URGENT de ajutorul TUTUROR, cei interesați putând face donații în contul RO91RNCB0614150383520003, deschis pe numele Luiza Uzum, la Banca Comercială Română”, scria în mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI