Câți bani încasa Iulia Vântur lunar la Pro TV pentru emisiunea Dansez pentru Tine. Salariul pălea în comparație cu cel al lui Ștefan Bănică Jr.

Cât încasa Iulia Vântur în comparație cu Ștefan Bănică Jr. ca prezentator al emisiunii Dansez pentru tine.

Iulia Vântur s-a născut în 1980 la Iași, într-o familie modestă de intelectuali, orientați în susținerea valorilor umane. Începe să practice încă din copilărie sporturi precum volei și baschet, formându-și bazele pentru cariera în modeling.

Cât încasa Iulia Vântur în comparație cu Ștefan Bănică Jr. ca prezentator al emisiunii Dansez pentru tine

Iulia Vântur s-a născut pe , Iași, România. Este o prezentatoare de televiziune, actor și model, remarcată îndeosebi pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare și longevive show-uri TV live din România, Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică Jr.. Din toamna anului 2006 până în 2013 a fost co-prezentatoare a megashow-ului Dansez pentru tine alături de Ștefan Bănica Jr., emisiune aparținând formatului internațional Dancing with the stars. Emisiunea este considerată un maraton de entertainment live ce devine ani la rând cea mai urmărită emisiune TV din istoria televziunii din România.

Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, din 2006 devenind prezentatoarea știrilor în prime time și week-end. A primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, Iulia Vântur fiind considerată una dintre puținele vedete TV care au realizat performanța de a prezenta numai emisiuni live. Debutul său în actorie a avut loc în anul 2011 pe scena teatrului Metropolis, în piesa Lautrec la bordel, în regia lui Horațiu Mălăele. Cu aceeași piesă a participat și la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Iulia Vântur – prezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine

Dansez pentru tine a fost o emisiune produsă și difuzată pe postul de televiziune Pro TV, prezentată și moderată de Ștefan Bănică Jr. și Iulia Vântur. A fost cel mai urmărit show de divertisment din România conform audiențelor (Cele 17 emisiuni „Dansez pentru tine” difuzate în 2008 au înregistrat o audiență medie de 7,7%. În anul 2013 a ajuns la cel de-al paisprezecelea sezon. Versiunea originală a showului a fost creată de televiziunea din Mexic, Televisa.

Postul a reînnoit licența pentru emisiunea „Dansez pentru tine”, dar aceasta nu a mai fost produsă până acum.

Iulia Vântur și Ștefan Bănică Junior.
Cât încasa Iulia Vântur în comparație cu Ștefan Bănică Jr. ca prezentator al emisiunii Dansez pentru tine.

Onorariul Iuliei Vântur la Dansez pentru tine

Printre fruntaşele la cheltuieli în palmaresul PRO TV se numără “Dansez pentru tine”. Bazându-ne pe aceleaşi surse din zona de producţie a postului, zice-se că un singur episod din cele aproximativ nouă pe care le avea un sezon costa vreo 211.000 de euro. Suma ar fi fost mult săltată de onorariul de 25.000 de euro pe seară vehiculat pe numele lui Bănică. Asta, în timp ce colega lui responsabilă cu frumuseţea, Iulia Vântur (foto), nu încasa decât 5.000 de euro…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI