12 sept. 2024 | 14:43

A murit celebrul jurnalist care a prezentat emisiunea Insula Faimoșilor. Ce s-a întâmplat cu Luca Giurato, de fapt

Emisiuni TV
A murit celebrul jurnalist care a prezentat emisiunea Insula Faimoșilor. Ce s-a întâmplat cu Luca Giurato, de fapt
Luca Giornata a murit în timp ce „se bucura de ultima licărire a verii.”

Este doliu în televiziunea internațională, după anunțul morții celebrului jurnalist care a prezentat emisiunea Insula Faimoșilor, Luca Giurato, la vârsta de 85 de ani. Ulterior, familia regretatului prezentator tv a explicat ce s-a întâmplat cu el.

Doliu în televiziunea internațională! A murit celebrul jurnalist care a prezentat emisiunea Insula Faimoșilor

Este doliu in televiziunea internațională și ce italiană. Conform publicației italiene, Il Messaggero, a murit celebrul jurnalist care a prezentat emisiunea Insula Faimoșilor, Luca Giurato, la vârsta de 85 de ani.

Publicația avea să preia anunțul în cursul acestei zile, făcut de soția regretatului jurnalist, Daniela Vergara, care spune că decesul s-a produs în Santa Marinella, unde jurnalistul și familia se „bucura de ultima licărire a verii.

A murit celebrul jurnalist care a prezentat emisiunea Insula Faimoșilor. Ce s-a întâmplat cu Luca Giurato, de fapt

Luca Giurato a decedat subit la vârsta de 85 de ani, în urma unui infarct masiv în jurul prânzului. Pe lângă fiul și soția sa, jurnalistul mai lasă în urmă doi frați, Flavio Giurato, cantautor, și Blasco Giurato, cineast, și o soră, Claudia, geolog.

Daniela Vergara, descendentă a unei vechi familii nobile napolitane, Vergara Caffarelli,  s-a născut în Egipt, dar familia sa s-a mutat ulterior în Italia. Aceeași Daniela Vergara a mai spus că intervenția medicilor a fost inutilă și nu au putut decât să certifice decesul.

Luca Giurato, unul din cei mai apreciați jurnaliști italieni

Ne părăsește astfel unul dintre cele mai populare chipuri de pe micul ecran, printre cele mai simpatice și mai iubite de marele public, și datorită gafelor adesea evidențiate de-a lungul anilor de „Striscia la Notizia”.

Născut la Roma în 1939, și-a petrecut aproape întreaga carieră la Rai. A intrat în lumea jurnalismului ca reporter la Paese Sera, apoi a fost director al Gr1 și director adjunct al Tg1 până în 1990.

A murit celebrul jurnalist care a prezentat emisiunea Insula Faimoșilor. Ce s-a întâmplat cu Luca Giurato, de fapt

Apoi a făcut parte din numeroase programe de televiziune. De la Domenica In la La vita in diretta, trecând prin Quelli che il calcio și numeroase alte programe. Dar chipul său este legat de Unomattina, emisiune pe care a prezentat-o timp de mai bine de 10 ani.

Jurnalistul și-a dedicat cariera televiziunii

Prima sa apariție la televiziune a fost în 1992-1993 în A tutta stampa, o revistă de presă în cadrul TgUno notte. În toamna anului 1993, s-a alăturat emisiunii Domenica in, alături de Mara Venier.

În 1989 și 1995, a primit Premio simpatia și a devenit una dintre principalele gazde ale emisiunii Unomattina de la Rai 1 până în 2008.

În 2004-2005, a prezentat Italia che vai alături de Francesca Chillemi și Guido Barlozzetti, sâmbăta după-amiaza la Rai 1. Jurnalistul a fost căsătorit pentru a doua oară cu jurnalista Rai Daniela Vergara și are un fiu din prima căsătorie cu Gianna Furio.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fosta lui Jador, condamnată la închisoare. S-a dus vremea opulenței și a luxului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro