03 dec. 2023 | 12:50

Doliu imens în televiziune! O prezentatoare a murit la doar 38 de ani, era și însărcinată

News
Doliu imens în televiziune! O prezentatoare a murit la doar 38 de ani, era și însărcinată
Doliu imens în televiziune! O prezentatoare a murit la doar 38 de ani, era și însărcinată

Lumea televiziunii este în doliu, după ce a pierdut o tânără vedetă. Este vorba despre o jurnalistă de doar 38 de ani, care urma să devină și mamă în câteva luni. Atât femeia, cât și fătul nenăscut au pierdut în mod tragic și nu s-a mai putut face nimic pentru ei.

A murit o jurnalistă celebră

Doliu în lumea televiziunii, după ce una dintre cele mai cunoscute jurnaliste s-a stins din viață. Este vorba despre Elaine da Silva, care a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din Brazilia.

Anunțul trist a fost făcut chiar de către colegii săi de breaslă, care o plâng acum pe marea vedetă. Unul dintre partenerii săi de platou a spus că jurnalista avea mereu zâmbetul pe buze și era o prezență foarte iubită.

„Avea mereu un zâmbet de oferit. Iubea viața, familia ei, pe Maica Domnului din Aparecida, natura, animalele. Era pasionată de jurnalism. Întotdeauna aducea o rază de speranță’, a declarat colegul de rețea Reinaldo César, pentru Revista Quem.

Femeia avea doar 38 de ani și era însărcinată în 23 de săptămâni. Era foarte fericită că va deveni din nou mamă, iar acasă o mai aștepta un băiețel, care acum va fi nevoit să crească fără mamă.

Cu o experiență de 15 ani în domeniul jurnalismului, Elaine da Silva era o femeie căsătorită și mama unui băiețel pe nume Leo, care avea doar un an. În ultima zile, însă, dusese o luptă grea cu o afecțiune pentru care medicii nu au mai putut face nimic.

Medicii nu au mai putut să o salveze

Prezentatoarea de știri de la televiziunea din Brazilia, Cançao Nova, s-a stins din viață la doar 38 de ani. Fusese mereu o prezență pozitivă, o femeie plină de viață, care zâmbea mereu și era foarte iubită pentru atitudinea ei de la fiecare apariție.

Vezi și: Doliu în lumea teatrului din România. A murit Ion Roxin, ‘un actor distins și stilat’

Prezentatoarea a fost dusă la spital de cei apropiați, după ce starea ei devenise tot mai rea. Aceasta ar fi refuzat să meargă la medic până în momentul în care a ajuns să se simtă foarte rău și cei dragi au decis să ceară ajutor.

Chiar dacă a beneficiat de îngrijiri medicale imediat ce a ajuns la spital, ea a încetat din viață în doar 24 de ore de la internare. Medicii nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să dea familiei vestea tristă despre deces.

Elaine da Silva mai suferise un avort

Cei dragi sunt în stare de șoc și cu greu au acceptat că Elaine da Silva nu mai este printre ei. Familia nu a vorbit despre tragedie și tot ce a solicitat a fost intimitate, mai ales în ziua în care au condus-o pe ultimul drum pe femeia în vârstă de doar 38 de ani.

Te-ar putea interesa și: Doliu la DNA! Un procuror a murit în urmă cu puțin timp

Jurnalista era foarte încântată de faptul că va deveni mamă pentru a doua oară, tot de băiat. Împreună cu soțul ei plănuia să-și numească al doilea băiat Rafael și așteptau cu nerăbdare să îl cunoască pe noul membru al familiei.

Cu trei ani în urmă, prezentatoarea TV a trecut printr-un moment dureros, suferind un avort spontan în timpul primei sarcini. Medicii au făcut tot posibilul pentru a salva copilul prin intermediul unei operații de cezariană, dar eforturile lor au fost în zadar.

Elaine da Silva și soțul ei aveau planuri de a numi primul lor născut Theo. An de an, la data de 24 octombrie, Elaine da Silva și soțul ei își aminteau de fiul lor care nu a reușit să supraviețuiască, fericiți că acum vor aduce pe lume un alt copil. Din nefericire, familia a fost distrusă.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro