A jucat în Liceenii alături de Ștefan Bănică Jr., dar acum e mai bogat decât el. Afaceristul actor pe care nu îl recunoaște nimeni

A jucat în Liceenii alături de Ștefan Bănică Jr., dar acum e un afacerist de succes

A fost actor și a jucat alături de Ștefan Bănică Jr. în filmele Liceenii, în care interpreta rolul cel mai îndrăgit de spectatori. Azi, este un afacerist de succes și a ajuns să fie chiar mai bogat decât celebrul cântăreț.

A jucat alături de Ștefan Bănică Jr. în filmul Liceenii, unul dintre cele mai îndrăgite roluri

A jucat în Liceenii alături de Ștefan Bănică Jr., dar acum e mai bogat decât el.

Pe Ștefan Bănică Jr. îl știe toată lumea, atât datorită tatălui său, care a fost un artist complet și de excepție, cât și al rolului din filmele Liceenii, iar azi, fiind unul dintre cei mai mari cântăreți și unul dintre puținii care mai aduce pe scenă rock’n roll-ul. În acele filme însă, alături de artist a mai jucat un actor simpatic, Dan Cociș, în rolul lui Adrian, elevul leneș, dar pasionat de muzică.

Azi, Dan Cociș nu mai are probleme cu matematica, chiar dacă lucrează doar cu numere mari, fiind un afacerist de succes care a strâns după Revoluție o avere fabuloasă și deține proprietăți impresionante.

Averea sa l-ar face gelos chiar și pe Ștefan Bănică Jr., dar Cociș a preferat mai mult lumea afacerilor, decât cea artistică, așa că a renunțat la actorie atunci când a decis să intre în lumea antreprenorilor.

El a încercat și o carieră în politică. Prin anul 2000, el începuse să lucreze la Secretariatul General al Guvernului. Când a strâns suficienți bani, a început să-și încerce norocul în afaceri.

Ce avere are Dan Cociș, elevul-problemă din filmul Liceenii

A jucat în Liceenii alături de Ștefan Bănică Jr., dar acum e mai bogat decât el.
Dan Cociș, în prezent

El deține un club în Centrul Vechi din București, este acționar la o firmă care a cumpărat domeniul Știrbey cu tot cu palat, contra sumei de 9 milioane de dolari.

Afacerile sale sunt prezente și pe litoralul românesc, unde deține aproape un complex turistic:

„Avem cea mai mare plajă privată de pe litoral, un club cu o capacitate de peste 1500 de persoane, un beach bar şi un restaurant tip Grill & Salad cu o capacitate de 150 de locuri, o pisicină cu 60 de locuri şi zonă lounge, de terenuri de sport pe plajă şi de un spaţiu de joacă pentru copii. Investiţia de 1,5 milioane de euro va fi recuperată în 3-5 ani. Cifra de afaceri a crescut continuuu. La fel şi numărul de clienţi. Am încheiat 2011 cu venituri de un milion de euro, iar anul acesta estimăm că vom depăşi 2 milioane de euro”, a declarat Dan Cociș, potrivit Libertatea.

În toamna anului trecut, el a împlinit 50 de ani și a petrecut alături de prieteni chiar la Palatul Știrbey. Tot aici se organizează anual celebrul festival muzical exclusivist Summer Well.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI