A început febra Crăciunului. Ce pățește Andreea Bălan când merge la cumpărături cu familia. VIDEO

A început febra Crăciunului. Ce pățește Andreea Bălan când merge la cumpărături cu familia. VIDEO
Andreea Bălan a intrat în febra sărbătorilor de iarnă. Cântăreața a mers la cumpărături cu familia

Andreea Bălan a dat startul cumpărăturilor de sărbători! În ultimul vlog, o regăsim pe vedetă colindând magazinele alături de soțul și cele două fetițe ale sale. Ce nazuri au făcut micuțele și ce și-au luat în sesiunea de cadouri de Crăciun?

Andreea Bălan, la cumpărături cu soțul și copiii

Andreea Bălan și-a luat soțul și copiii și s-a dus la cumpărături. Artista a luat la rând toate magazinele unui mall din Capitală și și-a luat ce a dorit. Micuțele se pare că seamănă cu mama lor, așa că au fost și ele fascinate de haine care mai de care mai pline de sclipici sau de decorații de Crăciun. Toate trei au dat o tură în primul magazin, pentru a vedea „piața”, mai apoi s-au pus pe cumpărat. Cel mai echilibrat și gata să sară în ajutor a fost George.

Capul familiei s-a ținut după fetele lui și, cel mai probabil, și-a imaginat deja cum va fi peisajul când acestea vor ajunge în perioada adolescenței. Andreea se ocupă de scurtă vreme de canalul său de YouTube, dar are un real succes. Aceasta a început chiar și seria completă de vlog-uri de Crăciun intitulată Vlogmas.

„Numai când coborâm din mașină ne ia foarte mult”

„Numai să coborâm din mașină ne ia foarte mult. Până pui copilul, până iei copilul, până desfaci centura, până îmbraci copilul. Au pus minunățiile de Crăciun și aia aștept să văd ce au adus”
Andreea Bălan

Amintim că Andreea a trecut printr-un moment extrem de greu nu cu mult timp în urmă. Clara, fiica cea mică, a ajuns de urgență la spital după ce bunica sa credea că a înghițit ceva.

„Cine nu are copii nu înțelege! Ce am simțit atunci n-am mai simțit niciodată, nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani. Am țipat, am răgnit să deschidă ușile. Când am ajuns, mama era albă ca varul și tremura. În șapte minute am simțit că îmi trece toată viața prin fața ochilor”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI